Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Cap de setmana d'emocionants carreres al Circuit d'Alcarràs

  • 600cc - 70 Joan Antoni Perez. Foto: Pix MotoRR
  • Podium 1000cc +35. Foto: Pix MotoRR
  • Podium Promo 50. Foto: Pix MotoRR
  • Podium SuperStock 600. Foto: Pix MotoRR
  • Promo 50 - 1 Miquel Parra. Foto: Pix MotoRR
  • Quartaro 80cc. Foto: Pix MotoRR
6 fotos

La prova inaugural de la Copa Catalana de Promovelocitat, la segona prova de la Copa Catalana Amater Rodi i la segona prova del Campionat Mediterrani de Velocitat han estat les protagonistes d'aquest cap de setmana. Un intens dissabte s'ha viscut al Circuit lleidatà, ple de carreres amb pilots de totes les edats, des dels més petits, participants en la Promovelocitat celebrada en el circuit Mixt, fins als adults, participants en la Copa Amater Rodi, que competien en les instal·lacions del circuit gran. La jornada es va completar a més amb els entrenaments lliures de les diferents categories del Campionat Mediterrani de Velocitat.

L'activitat en pista al circuit mixt de la Copa Catalana de Promovelocitat es va iniciar a les 9 del matí. Els entrenaments cronometrats es van iniciar amb puntualitat i era el pilot Miquel Parra de l'equip Pio Motosport que marcava el millor temps en la categoria Promo RACC 50, Jeremy Alcova marcava la volta ràpida en la Promo RACC 70 i Gerard Martín feia la millor volta amb la seva minimoto Polini en la categoria Iniciació RACC.

En la categoria de Iniciació Racc va resultar com a vencedor de la primera carrera Raul Navarro, segon Gerard Martín i tercer Pau Ezquerra, i idèntiques posicions en la segona mànega. Miguel Parra, sortint des de la pole, va aconseguir la victòria en les dues manegues de la categoria Promo RACC 50 i Iván Vázquez i Sergio García s'intercanviaven la segona i tercera posició en ambdues mànegues. Marc Berengue i Albert Murillo van ser els vencedors de les dues carreres B de la Promo RACC 50. En la categoria Promo RACC 70, era el pilot que iniciava la mànega des de la segona plaça, Unai Martínez, qui aconseguia la victòria per davant de Jeremy Alcova i Aleix Viu. En la segona mànega els dos primers pilots s'intercanviaven les posicions davant la mirada d'Aleix Viu que repetia la seva tercera posició.

Els entrenaments de cada categoria de la Copa Amater Rodi es van celebrar amb total normalitat. José Morales, amb un crono d'1:41.697, dominava la categoria 1000cc seguit de Benjamí Vallmanya i Humbert Palma. En la categoria de 600cc, va ser Francisco Salgado qui va realitzar el millor crono, 1:43.009 i a poca distància Joan Antoni Pérez i Jordi Solé. Una vegada configurades les graelles de sortida, a les 12h es va donar la sortida. En una carrera en solitari, després de la caiguda de José Morales, Benjamin Vallmanya es feia amb el triomf distanciant al segon, Humbert Palma, en més de 12 segons. En la segona mànega, el pilot de BMW tornava a demostrar el seu domini i superava a José Morales en 7 segons. David Trias i Albert Calvet s'alternaven la 3 i 4 posició en ambdues mànegues.

Diumenge, la jornada en pista va començar a partir de les 9 del matí, amb els entrenaments de 80c. c. Puntualment, a la una de la tarda va començar l'espectacle de les carreres. Fabio Quartararo va aconseguir la victòria amb un clar domini en la carrera des de la primera volta, després d'ell, a 18 segons el segon classificat va ser Jaime Masia, i Oscar Gutiérrez va obtenir el tercer lloc. En la carrera compartida per les categories de 600 i 1000c. c., Miquel Crous sortia des de la primera posició en aconseguir la pole en els entrenaments, i amb un domini aclaparador durant tota la carrera Crous ha aconseguit pujar al calaix més alt del podi de la cilindrada de 600, obtenint Daniel Carrau el segon lloc, seguit pel francès Pierre Ginieys. Alejandro Martínez ha estat el vencedor en la categoria de 1000 c.c. seguit per José Morales i Albert Badia

La següent categoria a sortir a pista ha estat la de Pre 125, la qualitat de la qual dels pilots ha ofert una carrera d'allò més entretinguda per al públic congregat en el circuit, plena d'emocionants avançaments fins a l'últim moment en què María Herrera ha aconseguit creuar primera la línia de meta, i després d'ella Marco Ramírez i Josep García han aconseguit el segon i tercer lloc respectivament. Finalment s'ha disputat la primera de les carreres de la Copa monomarca. Els pilots de les blaves Yamahas R6 s'han lliurat per complet sobre l'asfalt per obtenir el màxim de punts en l'estrenat Campionat, després d'una renyida carrera per obtenir el primer lloc Manuel Jiménez ha aconseguit ser vencedor de la carrera, Álex Tormo segon i Jordi Piferrer tercer.

 

Data de Publicació 22 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.