Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Entrevista

Enrere

Jordi Ribes, president del FC Alcarràs

'L'objectiu és quedar entre els sis primers i pujar a Primera Catalana'

2 fotos

En Jordi Ribes Gòdia té 41 anys. Nascut a Alcarràs i fill de pares alcarrassins, és actualment el president del FC Alcarràs després que Sebastià Eres deixés el càrrec. Amb una experiència de més de 12 anys a la junta del club, Ribes afronta la presidència d'una temporada marcada per la crisi econòmica. No obstant això, agraeix el suport de l'actual Ajuntament mentre que tem que el proper govern municipal no s'involucri com ho ha fet l'actual, en especial l'alcalde. Assegura que ha fet un esforç molt gran al posar-se al capdavant del FC Alcarràs tot i que continuarà si la temporada acaba bé esportiu i econòmicament.

- Després d'estar tants anys vinculat al FC Alcarràs, veus la tasca de president com un premi o com un repte?
Si vols que et sigui sincer, després de 12 anys volia plegar. El que passa és que no es fa junta per nombrar president. No hi ha gent que t'espenyi per darrere i vulgui agafar el càrrec. Com que el Sebastià volia plegar, a mi em va empaitar el Gerard [alcalde], que sempre ha estat ell qui ha col·locat els presidents des que és al càrrec. Si el futbol està on està és gràcies a l'Ajuntament. I si hi ha el que hi ha aquí al poble és per l'Ajuntament, sinó no hi hauria tanta diversitat de coses com hi ha aquí al poble. M'ho van proposar, un deia que sí, l'altre que no, la dona ‘fes el que vulguis'... Al final m'ho he agafat com un repte. Tot sigui que al desembre hagi de marxar amb una manta al cap [se'n riu].

- Quina relació tens amb l'anterior president, Sebastià Eres?
Amb el Sebastià la relació l'hem fet des que hem coincidit a la junta del futbol. Tenim una relació bona. Després de 8 anys, si no haguéssim tingut bona relació, un dels dos ja no hagués continuat.

- I amb l'actual entrenador, Jordi Cortés?
Com que estem a l'afiliació del Lleida, estem una mica lligats en el que és l'aspecte esportiu. L'entrenador ve una mica marcat pel Lleida però a nosaltres també ens ha d'entrar pels ulls. Es tracta de posar-te amb l'entrenador i tenir bon feeling. Fa 2 anys, no hi va haver bon feeling. L'entrenador era un desconegut per nosaltres i va acabar esportivament molt bé però personalment va ser una temporada molt àgrea. És molt important tenir una bona relació amb l'entrenador.

- Com has vist els partits de la pretemporada?
Tenim una plantilla bastant nova respecte la de la temporada passada i hem apostat molt per gent veterana. Jo els partits els he vist bé, falta acoplar-nos, però els he vist bé. En alguns partits, el rival ja no podia els últims 20 minuts i nosaltres encara estàvem frescos. Jo penso que sí, que podem fer bona campanya, però clar, fins que no es comenci a jugar a 3 punts...

- Com es prepara la temporada?
Hem apostat molt per gent veterana, en el que són els pilars del futbol: el porter, el central, el migcampista, el davanter i bé, l'entrenador ha apostat per gent que tenia l'any passat del Lleida B, dos o tres juvenils que han acabat del Lleida, divisió d'honor, uns quants que han continuat la temporada...També valorem molt que hi hagi un vestidor de persones i bon rotllo. Ara per ara tot això s'està fent bé. Però clar, els resultats han d'acompanyar. Però penso que esportivament estem fent la feina ben feta. Quan vam jugar contra el Balaguer, per exemple, vam demostrar que sabem aguantar la pressió i les ocasions que vam tenir les vam saber aprofitar.

- Quins són els objectius?
Quedar entre els 6 primers. Ara, amb la reestructuració del futbol, m'imagino que aquest és l'objectiu del 90% dels equips que estem a Preferent. No és tan difícil quedar entre els 6 primers, el que passa és que enguany els 3 punts es valoraran molt.

- Podríem dir que estem entrant a l'era "Jordi Ribes" del FC Alcarràs?
No. Aquesta temporada està molt marcada per la crisi, és molt austera. He trucat a moltes portes, m'han fotut el nas xato de tantes vegades que me'n han tancat als morros. Quan vas a buscar col·laboradors sempre surt la paraula de moda: crisi. Per això potser al desembre he de marxar amb la manta al cap. Si econòmicament tot va bé és probable que continui. Encara és molt aviat per dir si és una era Jordi Ribes o no. Haurem d'esperar.

- Què aportaran els nous fitxatges?
Portaran el punt d'experiència que potser fa dues temporades no el teníem. Un dels porters té 31 anys, un dels centrals en té 34 i un migcampista en té 29. La resta es troba sobre la mitjana d'entre 20-24 anys.

- En quina categoria jugarà la temporada vinent el FC Alcarràs?
Espero que a Primera Catalana.

- Un missatge per l'afició.
Que siguin fidels com sempre han sigut. I per l'afició que potser voldria ser-ho, els hi diria que s'engresquin.

Data de Publicació 25 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , futbol "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.