Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Entrevista

Enrere

Josep pàmies, impulsor de plantes medicinals

'El que interessa no és fer medicaments que curin sinó que cronifiquin la malaltia'

6 fotos

En Josep Pàmies és de Balaguer, té 64 anys i és hortolà des dels 16 anys, seguint el negoci familiar. Es dedica professionalment a les verdures i hortícoles de fulla (enciams, flors comestibles, herbes per l'amanida,...) i sentimentalment, a través de l'associació Dolça Revolució, dóna a conèixer plantes medicinals, gràcies a les quals l'ésser humà no cal que es degui a la medicina convencional.

Fa 10 anys descobreix l'estevia, una planta que, diu, cura la diabetis. Comença a investigar i descobreix que la indústria farmacèutica és la que fa les llavors transgèniques, els insecticides i els fungicides. Desiŀlusionat i alhora enfurismat, comprova com diu ell que "el negoci no està en la salut, sinó en la malaltia. Perquè mantenir un malalt viu durant molts anys és negoci i curar-lo no és negoci". Aleshores, s'interessa per les plantes del país i crea l'associació Dolça Revolució amb l'objectiu de "descobrir aquesta màfia, fer divulgació de tot això, denunciar aquest fet i esperar que els governs corruptes que tenim avui dia canviïn i hi hagi governs amb persones sensibles que no es deguin als interessos de la indústria farmacèutica sinó que es deguin al seu poble, que és qui els vota."

- Per què no és conegut el que fa vostè?
Durant molts anys hem cregut en la ciència i la medicina oficial i pensàvem que la indústria farmacèutica treballava per nosaltres. Però clar, quan veus aquests desastres, que les diabetis i els càncers augmenten, et preguntes de què serveix tanta ciència. Casualment, fa 10 anys vaig descobrir l'estevia i em vaig adonar que al darrera de la prohibició d'aquesta planta hi havia els interessos farmacèutics. És clar, no interessa que plantes que curen es coneguin. El que interessa no és fer medicaments que curin sinó que cronifiquin la malaltia. Tot això em va indignar tant que en un primer moment no m'ho podia creure. Però clar, quan veus que realment això és així, que una planta cura, per exemple la diabetis, i la insulina no, llavors dius, "però què estem fent?" Hem caigut en l'error de creure que la sanitat estava en bones mans i està en mans de llops feixistes que són les indústries farmacèutiques. 

- Per a què serveix l'estevia?
Hipertensió, ansietat, colesterol, triglicèrids, càries,... això per nombrar-ne només unes quantes. Ara estem veient que té funcions anticancerígenes ja que regula els pics de sucre a la sang, que són bàsics per alimentar el càncer. 

- Té plantes que anomena ‘plantes mare'.
Les plantes mare són aquelles que poden servir per tot, que ni que en prenguis cada dia no passa res, són pràcticament aliment i si les incloguessis a la teva dieta seria perfecte. Hi ha altres plantes que són més tòxiques però que en petites dosis són molt medicinals, per això s'han de saber els percentatges. Algunes plantes mare són l'aloe vera, l'estevia, el timó o farigola, el plantatge, el romaní -vigilant per hipertensos però extraordinari per aquells que tenen pressió baixa-, la melisa, la menta... l'hipèric per la depressió, la flor de Sant Joan...

- També hi ha plantes que curen el càncer.
Hi ha plantes de fora que curen el càncer i això m'ha fet investigar si aquí també en tenim. De fora tenim les calanchoes, l'aloe vera, plantes de sudàfrica...Aquí tenim la calèndula, la maravilla, el plantatge, l'ortiga, la milenrama...que són anticancerígenes també. Prevenen i curen càncers.

- Podríem dir que no cal medicament?
En aquests moments és massa aviat, però el que sí que és veritat és que gent que està fent quimio i pren plantes nota una millora que no noten els que només fan quimio. Que això serà possible d'aquí uns anys perquè la quimio ens fot malalts i trinxats? Això són paraules majors que jo no puc dir en aquests moments. Sé que hi ha persones que tenen un càncer terminal, fregides amb quimio i que quan els donen per morts, aquestes plantes els ressusciten. 

- Però per tenir una bona salut no n'hi ha prou amb tractar-se les malalties.
Hem de tenir en compte la dieta també. Menjar poca carn, treure els làctics o sinó consumir llet de cabra que és més semblant a la llet humana. La lactosa i la caseïna provoquen rebuig per part de l'organisme i no ho sabem -restrenyiments crònics, diarrees, colitis...-. Els sucres, procurar que siguin integrals i millor prendre mel, treure el sucre blanc i enlloc de sal blanca millor sal marina. Els sucres blancs, millor eliminar-los completament perquè són cancerígens, provoquen una sedimentació de la sang, diabetis, càncer... hauríem de prendre sucre integral, moreno, de canya, de remolatxa o mel... Tot i que si tens càncer has d'eliminar els sucres. 

- Quin objectiu té?
Donar a conèixer tot això perquè la gent sigui autosuficient i arribi un moment en què la societat hagi canviat i per tant, els polítics també siguin uns altres polítics. Però voler canviar-los ara és impossible perquè depenen de les farmacèutiques per les seves campanyes. Canviar per dalt és impossible, s'ha de fer la feina per baix. 

- Un final per l'entrevista?
La sortida de la crisi està a les nostres mans i no en la dels polítics. Com? Doncs amb desobediència, economia submergida... perquè intentar que canviïn i es posin en contra dels bancs és impossible perquè ells estan pagats pels bancs. Per tant s'ha de fer des de baix. Fer tot el contrari que volen que fem. Fins que no canviï realment la política.

 

Data de Publicació 10 Abril de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " medicina alternativa "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.