Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

PC CITY deixa 1.268 treballadors al carrer, 18 a Lleida

La cadena ha decidit tancar les 34 botigues que té a Espanya

1 fotos

La cadena de botigues PC City ha anunciat el tancament de la totalitat de les botigues que té a l'Estat (34), on hi treballen 1.268 persones, i de les oficines centrals i el Call-center, aquests dos últims centres de treball ubicats a Madrid. A Catalunya, PC City tancarà 6 botigues (4 a Barcelona, 1 a Lleida, i 1 a Girona), i deixarà al carrer uns 200 treballadors, 18 dels quals corresponen a la botiga de Lleida.

La propietària de la cadena, Dixons, ha comunicat als treballadors que abandona el seu negoci a Espanya al·legant una baixada de les vendes i pèrdues econòmiques. La UGT de Catalunya rebutja enèrgicament la decisió de la companyia anglesa i ja ha comunicat a la direcció el seu propòsit de posar en marxa tots els mecanismes legals al seu abast per a la millor defensa dels interessos dels treballadors i treballadores que veuen amenaçada la seva estabilitat laboral.

En aquests moment, la direcció de PC City a Espanya està fent contactes amb altres grups de distribució amb la idea de traspassar les botigues, de forma total o parcial. La companyia ha citat els representants sindicals el proper 27 d'abril per al període de consultes. La UGT afrontarà les negociacions per a trobar la millor sortida possible per al conjunt de la plantilla.

El sindicat ha indicat a la direcció que no esperarà més enllà d'aquesta data per a conèixer si hi ha alguna oferta en ferm d'alguna companyia interessada en adquirir la xarxa de botigues. Si l'empresa continua sense donar cap resposta, com fins ara, la UGT no descarta cap mesura, des de tota mena de mobilitzacions fins a la vaga.

 

Data de Publicació 14 Abril de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " crisi econòmica , empreses , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.