Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Creu Roja Lleida organitza un curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil

1 fotos

El Centre de Formació de Creu Roja Lleida ofereix un curs de Monitors i Monitores d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil, que es desenvoluparà els caps de setmana (divendres a la tarda i dissabtes) del dia 4 de febrer al 9 d'abril. Es tracta d'una formació de 100 hores convalidada amb 5 crèdits per la Universitat de Lleida (UdL). A més, també hi ha programat un curs de directors/res d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil que es desenvoluparà entre el dia 4 de març fins al 7 de maig. En aquest cas, es tracta d'una formació de 130 hores convalidada amb 7,5 crèdits per la UdL.

Les persones interessades, que han de tenir més de 18 anys, s'han de matricular a la seu de Creu Roja Lleida, al carrer Henry Dunant, 1, amb horari de dilluns a dijous de 9.15 a 14 hores i de 16 a 19 hores i divendres de 9 a 14 hores. La temàtica dels cursos de lleure infantil i juvenil és molt amplia i diversa: primers auxilis, psicopedagogia del lleure, eixos d'animació, educació per a la salut, expressió dinàmica, corporal i psicomotriu, sexualitat, teatre i dramatització, psicopedagogia del joc, sostenibilitat, manipulació d'aliments, excursionisme i tractament de la diversitat, entre altres temes.

Des de la seva creació, el Centre de Formació de Creu Roja Lleida s'ha consolidat com a departament encarregat de l'organització, gestió i coordinació de les activitats formatives de la Institució Humanitària a Lleida, tant a l'àmbit local com provincial.

 

Data de Publicació 16 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " cursos , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.