Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

El comerç català no ampliarà els dies festius d'obertura comercial

1 fotos

Catalunya no ampliarà el nombre de dies festius d'obertura comercial autoritzada. Així ho ha anunciat el govern de la Generalitat després de la proposta de Zapatero d'homogeneïtzar els horaris comercials a totes les Comunitats Autònomes.

Segons el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, la liberalització dels horaris comercials no es tradueix en una millor ocupació, al contrari, "condemnaria les petites i mitjanes empreses del sector a una situació de permanència a l'establiment per poder competir amb altres formats i, es posaria en perill la seva continuïtat".

El responsable de Comerç ha afegit que la liberalització dels horaris comercials no incrementarà les vendes del comerç: "ningú compra més pel fet que les botigues obrin set dies a la setmana o 24 hores al dia. El què necessita en aquests moments el sector és un millor accés al finançament i al crèdit, així com mesures que afavoreixin la creació de llocs de treball en el comerç, i també impulsar mesures que fomentin el consum".

La Llei catalana d'Horaris Comercials preveu que els comerços puguin obrir un màxim de 12 hores diàries (de dilluns a dissabte, entre les 7:00h i les 22:00 h), amb un límit de 72 hores setmanals, amb l'obligació de tancar diumenges i festius i avançar l'horari de tancament a les 20:00h els dies 24 i 25 de desembre. Dins d'aquests límits, els comerciants poden fixar lliurament del seu horari diari d'obertura.

A banda de determinades excepcions per tipus d'establiment el comerç en general pot obrir un màxim de 8 diumenges o festius l'any per facilitar la compra en èpoques en les que es produeixen puntes de demanda.

 

Data de Publicació 12 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " comerç , crisi econòmica , Generalitat "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.