Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Una granja d'Alcarràs, premiada als Porc d'Or 2010

1 fotos

La Granja Miquel Serra d'Alcarràs va ser premiada divendres a Lleida en l'entrega dels premis Porc d'Or 2010. En concret, va ser guardonada amb el Porc d'Or de bronze per Taxa de parts. Optaven als premis Porc d'Or, en aquesta edició, 85 explotacions de porcí. Com cada any, Catalunya i Aragó són les comunitats que més premis han recollit. 13 explotacions catalanes han obtingut 17 premis i 8 granges aragoneses han recollit 9 estatuetes. La resta s'han distribuït entre Navarra, Castella la Manxa, Galícia, Castella-Lleó, Comunitat Valenciana i el País Basc. De les granges catalanes premiades, 13 estan situades a Barcelona i 4 a Lleida.

En aquesta XVII edició, la Granja Castellets de Taradell (Osona) ha guanyat el Premi Especial Porc d'Or de Diamant de 2010. És el segon any consecutiu que obté aquest màxim guardó. A més, l'explotació de Taradell també ha aconseguit dues estatuetes, or i plata, per Productivitat Numèrica, definida com el nombre de garrins deslletats per truja productiva i any, i per Nascuts Vius, que correspon a la mitjana de garrins nascuts vius per part.

El Premi Especial Porc d'Or a la Màxima Productivitat amb una mitjana de 32,06 garrins deslletats per truja i any, que és la xifra més alta aconseguida fins ara en aquests premis, ha estat per la granja El Sas de Candasnos (Osca) de l'empresa CINCAPORC de Fraga (Osca).

L'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), adscrit al departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, va crear els Premis Porc d'Or el 1994 amb l'objectiu de reconèixer a aquelles explotacions de porcí que superessin amb escreix els reptes del sector a través de la professionalitat, l'esforç i la utilització de les millors tècniques de producció. Els premis s'han consolidat entre les empreses i granges de porcí com un reconeixement a l'excel·lència en el seu treball.

 

 

Data de Publicació 28 Novembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , empreses , IRTA , Lleida , porcí "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.