Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Via Crucis contra les retallades a les pensions

El carrers del centre de Lleida en van ser l'escenari

4 fotos

L'Assemblea Ciutadana "Que la crisi la paguin els rics" ha realitzat aquest divendres una acció de denúncia en contra de les retallades a les pensions públiques pel carrer major de Lleida. Un Via Crucis ha escenificat el debat i les perspectives entorn el desmantellament del sistema públic de pensions.

Representants del sector polític i financer fuetejaven simbòlicament un pensionista que sostenia la creu de la jubilació mentre es repartien centenars d'octavetes en contra les propostes polítiques d'allargar l'edat de jubilació i augmentar els anys de cotització pel càlcul de la pensió.

Durant l'acció i en el manifest repartit es destacava que permetre la retallada de les pensions públiques representa retrocedir en una de les conquestes cíviques més importants dels darrers segles i significa ferir de mort el nostre sistema de drets socials. Alhora, es denunciava que els arguments referents a la inviabilitat del sistema públic de pensions (bàsicament, per l'envelliment de la població) són totalment esbiaixats, basats en supòsits erronis i només responen a posicions polítiques i ideològiques favorables a l'eliminació dels sistema públic de pensions i de drets socials.

Els actes de protesta d'aquesta assemblea continuaran amb una xerrada l'11 de novembre a càrrec de Joan Junyent i sota el títol Les pensions públiques en perill. Serà a la Biblioteca Pública de Lleida a les 19:30h.

L'Assemblea Ciutadana "Que la crisi la paguin els rics" es va crear Lleida durant la passada primavera amb la voluntat d'unir esforços en el rebuig a les polítiques lliberals i a les retallades socials. Abans de l'estiu va convocar vuit cassolades davant la seu del PSC a Lleida i va participar d'altres accions contra la reforma laboral. Aquesta plataforma ciutadana actua i es mobilitza per tal de construir un moviment ciutadà decidit en la defensa dels drets de tots i totes.

 

Data de Publicació 07 Novembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " crisi econòmica , Lleida , mobilitzacions ciutadanes "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.