Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Treball destina 22 milions d'euros a una línia de préstecs per a emprenedors

Es preveu que la mesura arribi enguany a més de 600 persones

1 fotos

El Departament de Treball ha creat Inicia Finançament, una nova línia de préstecs per finançar persones emprenedores que volen posar en marxa un pla d'empresa viable o finançar el creixement d'una empresa (0 a 3 anys). El Departament amb aquest nou producte vol fer arribar el finançament necessari a les persones emprenedores en un moment de restricció del crèdit bancari. Treball, amb col·laboració amb altres entitats, destinarà 22 milions d'euros i es preveu que pugui arribar a més de 600 persones emprenedores.

Aquesta nova línia de préstecs és per finançar inversions i circulant, té un tipus d'interès del 0% i sense comissions i té un termini màxim d'amortització de cinc anys amb la possibilitat d'un any de carència. L'import mínim del préstec és de 15.000 euros, i el màxim és de 60.000 euros.

D'altra banda, els beneficiaris d'aquests préstecs són persones emprenedores, empreses i autònoms i autònomes amb un projecte empresarial de 0 a 3 anys i que compleixin, entre d'altres, els següents requisits: tenir, com a màxim, fins a 10 persones treballadores; facturar menys de dos milions d'euros anuals; estar ubicades a Catalunya; i tenir concedit un aval d'una entitat financera, d'una societat de garantia recíproca (AVALIS SGR), o un aval de la Societat Anònima Estatal de Caució Agrària (SAECA).

Els préstecs els atorgarà el Departament de Treball. Les persones interessades en demanar el préstec ho poden sol·licitar fins el 15 d'octubre presentant la sol·licitud a la direcció general d'Economia Cooperativa i Creació d'Empreses del Departament de Treball.

 

Data de Publicació 08 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajudes i subvencions , Catalunya , empreses , Generalitat "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.