Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Zapatero torna a recular

Ahir el BOE publicava la prohibició de demanar crèdits a ajuntaments, empreses i entitats municipals i avui el Govern diu que poden fer-ho fins a finals d'any

  • Moment del Ple de la Diputació celebrat aquest dilluns
1 fotos

Els ciutadans i ciutadanes d'Espanya comencen a estar acostumats a que el president Zapatero anunciï i apliqui reformes que, hores més tard, es rectifiquen. La Diputació de Lleida va convocar ahir un Ple extraordinari amb caràcter d'urgència amb l'objectiu d'aprovar dos operacions de crèdit per un valor d'11,4 milions d'euros. De la mateixa manera ho feien diversos ajuntaments i altres organismes provincials del país. Ho van fer després que el President del Govern anunciés gairebé per sorpresa que ni ajuntaments ni entitats municipals podrien, a partir d'avui, demanar crèdits públics o privats a llarg termini fins al 2012, i així es va publicar aquest dilluns al BOE. Per tant, en el cas de les terres lleidatanes, seria la Diputació de Lleida qui ajudaria als consistoris que no van poder aprovar crèdits ahir a complir amb els pressupostos per aquest 2010. Doncs bé, aquest dimarts a primera hora i segons ha publicat Catalunya Informació, Zapatero rectifica i assegura que podran demanar crèdits fins a finals d'any.

La mesura publicada aquest dilluns al BOE va provocar sorpresa i indignació entre alcaldes i presidents de diputacions. Alguns alcaldes, com el de Lleida, es mostrava preocupat i assegurava que la mesura comprometrà moltes inversions i augmentaria l'atur i per això alguns municipis i diputacions aprovaven aquest dilluns d'urgència operacions de crèdit. Després de fer les coses a corre cuita i amb el temps que se'ls tiraa al damunt, ara resulta que tenen temps fins a finals d'any.

 

Data de Publicació 24 Maig de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , crisi econòmica , Diputació Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.