Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Nova proposta per sortir de la crisi

  • Jordi Évole en l'anunci televisiu
1 fotos

Crisi? Esto solo lo arreglamos entre todos. Aquesta és una de les noves propostes sorgides per donar solució a l'actual situació econòmica, una realitat en la qual estan treballant els representants polítics de manera conjunta amb unes desavinences evidents i, de moment, sense resultats eficaços. Davant la impotència de veure com passen els dies i les notícies envers aquesta qüestió són cada cop més pessimistes, la Fundación Confianza, creada per les principals empreses i organitzacions del país, ha posat en marxa la campanya "esto solo lo arreglamos entre todos". Es tracta de recuperar la confiança perduda durant la crisi i fer un front comú per tal de sortir junts d'aquesta situació que sembla no tenir un final clar.

Fa uns dies podem veure l'spot publicitari a la televisió i la seva pàgina web té cada dia més participants. En ella s'expliquen històries reals i dures de persones que han superat els obstacles de la vida, de la mateixa manera que hem d'adoptar aquesta actitud davant la crisi econòmica. També hi ha una secció dedicada a rebre idees i suggeriments de l'internauta per sortir de la crisi.

Molts personatges públics s'han adherit a la causa, com Buenafuente, Leopoldo Abadía, Ferran Adrià, Àngels Barceló, Juan José Millàs, Jordi Évole, Melendi, i un llarg etcètera. A més, la iniciativa també compta amb un grup al Facebook amb més de 42.000 admiradors.

 

Data de Publicació 03 Març de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " crisi econòmica , empreses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.