Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Arriba la Festa Major!

  • Gòdia Fotògrafs
1 fotos

Ja tenim l'estiu aquí. Les classes s'han acabat, el Sol escalfa amb tota la seva força i arriben les desitjades vacances. Però l'estiu també és sinònim, en molts casos, de Festa Major. Sis pobles del Baix Segrià celebren aquesta festa, la més important de cada municipi, que aconsegueix aplegar tot el poble sota un únic objectiu: gaudir al màxim de la festa.

Jocs infantils, nits de gresca amb concerts i disco mòbils, concursos de pintura, de botifarra o de caça, grans escenaris amb sessions de ball per grans i petits, cercaviles, penyes... En definitiva, un ampli ventall d'activitats pensat per a que tothom tingui el seu lloc dins la festa.

La Granja d'Escarp, Massalcoreig, Alcarràs, Aitona, Soses i Seròs. Amb aquest ordre, són els pobles que celebren la Festa Major durant aquest estiu. La Festa Major de la Granja d'Escarp ja la tenim aquí. Grans orquestres, jocs infantils i molta diversió en són els ingredients. Aitona recuperarà la cursa pedestre després de més de 60 anys sense dur-se a terme. A Alcarràs vindrà l'actor Pep Cruz a presentar l'obra de teatre Top Model i també recordarem bells temps amb La Trinca del s.XXI. Els mariaxis de Port Aventura actuaran a Massalcoreig a més de grups musicals que animaran la festa. A Seròs podrem veure actuacions d'humoristes del món de la televisió. I Soses es tenyirà de colors amb la festa de l'escuma i es recordaran els jocs més tradicionals, però en format gegant! Pots consultar tots els programes dins d'aquesta web o fent clic aquí.

Bona Festa Major a tothom!!

 

Data de Publicació 20 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , Alcarràs , Festa Major , La Granja d'Escarp , Massalcoreig , Seròs , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.