Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

La unió fa la força

1 fotos

La paraula "retallada" està de moda. No és més que la conseqüència de la combinació de dos mots que ens són també molt familiars i que ja fa mesos que sentim a tort i a dret: "crisi econòmica". Tots els sectors estan patint les retallades pressupostàries que el Govern de la Generalitat està aplicant a tots els departaments, sense oblidar els intocables com Sanitat o Ensenyament. Però no és l'únic que ho fa, sinó que a partir del 2018 o 2020, els governs central, autonòmic i local no podran gastar més del que ingressen després de ser aprovada la reforma de la Constitució pel PP i el PSOE. Això significa, parlant clar, més retallades i menys serveis socials per la ciutadania en cas de baixada d'ingressos de l'Estat a conseqüència d'una nova crisi econòmica.

El Baix Segre també pateix les conseqüències d'aquests ajustos. La retallada del servei de l'ambulància d'Alcarràs o la paralització del projecte de les obres d'ampliació de l'escola Parc del Saladar en són només alguns exemples. Per no deixar de banda la mala campanya de la fruita dolça, que ha acabat amb la venta sota costos en moltes varietats sense que ningú hi posés remei.

I davant d'aquest panorama, no precisament positiu, és quan ens hem d'unir per fer pinya deixant de banda les diferències, ja siguin polítiques, religioses o socials. Sumar els esforços individuals per fer-ne un de sol amb molta més força, tal i com ha passat amb el moviment 15-M o com ho estant aconseguint les múltiples mobilitzacions que sovint registra el nostre país, ja siguin per defensar el model d'escola en català, per denunciar les retallades en la Sanitat Pública o per manifestar el desacord amb la reforma de la Constitució. No és moment de dividir les tropes perquè totes tenen el mateix objectiu. Perquè encara que siguem un granet d'arena, junts podem crear la muntanya més alta del món.

 

Data de Publicació 21 Setembre de 2011
Comentari Article1 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " crisi econòmica , Generalitat , pobles Baix Segre , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.