Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

L'Altanto!! sempre dins el meu cor

1 fotos

Han passat 3 anys des que vaig entrar a formar part d'aquest projecte. Hi he estat des dels seus inicis, quan tot estava per començar, quan la incertesa però sobretot la il·lusió corrien per les nostres venes dia a dia desitjant que arribés el moment de tenir-la impresa i agafar-la amb les mans, notar el treball fet durant dos mesos. Fins que va arribar el dia de la primera sortida. Ho recordo com si fos ara. Mai m'havia sentit ni tan emocionada ni tan involucrada en un projecte. La sentia part de mi, dins el meu cor, un sentiment que no ha deixat mai d'existir i que mai oblidaré.

Però arriba l'hora de deixar nous camins per emprendre'n uns altres. Baixar del tren i agafar-ne un altre abans que el conductor emprengui la marxa. He intentat treure el millor de mi, igual que ho ha fet tot l'equip que hi ha al darrere, i no deixar d'aprendre de tots i cadascun de vosaltres. Perquè una cosa la tinc clara, vosaltres sou els responsables d'aquesta il·lusió que m'ha envaït durant aquests 3 anys i de la tristesa i la nostàlgia prematura que sento en aquests moments. Agraeixo de tot cor el tracte que m'heu donat, m'heu fet sentir viva i amb ganes de continuar informant revista rere revista.

Només tinc paraules d'agraïment pels lectors i els que ens heu recolzat, però no ens enganyem, cert recel per aquelles institucions que tant els ha costat confiar en aquest projecte i amb l'ajuda de les quals, les coses haguessin estat ben diferents.

Desitjo amb el sentiment més sincer que la revista Altanto!! continuï el seu camí i que perduri en la història del Baix Segre. Perquè allò que es fa amb la més bona intenció i l'entusiasme més pur no pot quedar en l'oblit.


Anna Codina
Periodista de la revista Altanto!!

 

Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Altanto!! "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.