Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Rectificació Felicitació al Grup CIU Alcarràs

1 fotos

Sr. Director:

En referència a Felicitació, publicada en la seva pàgina web el dilluns 20 d'agost,on es donava l'enhorabona al Grup CIU Alcarràs per la participació en la "Pedalada per la Independència" organitzada, el passat 12 d'agost, per l'Assemblea Nacional Catalana (Assemblea Territorial d'Alcarràs). El Grup de CIU d'Alcarràs demanem públicament disculpes per la realització i enviament a un mitjà de comunicació d'una fotografia que vulnera la raó de ser de l'Assemblea Nacional Catalana.

L'Assemblea Nacional Catalana, és una organització democràtica, pacífica i transversal del poble català, formada per persones a títol individual. Unitària en l'acció i plural en el debat, organitzada en assemblees territorials i assemblees sectorials. Per tant dins l'ANC no hi es representat cap grup social, i molt menys cap partit polític. L'ANC es un moviment que vol aglutinar totes les sensibilitats (tant de dretes com d'esquerres), per arribar a recuperar la llibertat i la plena sobirania. L'ANC es va constituir el 10 de març del 2012 i té com a objectius crear les condicions necessàries per tal d'assolir una majoria social a favor de la independència de Catalunya, conscienciar i mobilitzar el poble català, esdevenir una força social prou potent com per instar als polítics a convocar un referèndum d'autodeterminació i/o proclamar unilateralment la independència.

Tenint en compte el que representa l'ANC, el Grup CIU d'Alcarràs no ha pretès extreure redit polític d'un acte englobat dins la "Marxa per la Independència" i organitzat plenament per l'Assemblea Territorial d'Alcarràs, ja que dita felicitació no va esser enviada per l'executiva de CIU. Volem deixar ben clar que els membres de l'Assemblea, en formen part a títol individual i que mai hauríem d'haver barrejat objectius de partit amb una organització que té una sola raó d'existir, aconseguir la independència de Catalunya, i que un cop aconseguit l'objectiu, no té cap afany de poder ni d'esdevenir un partit polític, ja que automàticament quedaria dissolta en el mateix moment d'assolir l'objectiu.

En aquest sentit, volem felicitar a l'Assemblea Nacional Catalana per la feina feta, i encoratjar-los a perseverar en l'objectiu comú.

 

Grup CIU d'Alcarràs

 

 

 

Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , associacions ideològiques , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.