Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Privatització dels serveis públics

1 fotos

Per mitjà d'aquestes línies, la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) té la pretensió d'alertar l'opinió pública de l'extrema gravetat de la situació que està propera a produir-se.

No cal ésser cap expert en ciència política, ni en economia i molt menys ser cap estadista, per poder preveure la tendència del que ara per ara s'entén per funció pública i/o per prestació de serveis públics per part de l'Administració. Únicament es requereix ser una persona compromesa amb la societat i mínimament informada.

És evident, que el que s'ha vingut denominant "Estat del benestar" es troba a data d'avui en fase agònica.

Contràriament, la privatització dels serveis essencials a la ciutadania és el que la casta política està disposada a oferir-nos. Naturalment per propi interès, ja que aquests serveis passaran, en un breu espai de temps, a ser prestats per les empreses associades a aquests senyors/es.

Es porta ja bastant temps parlant de la privatització de la sanitat, essent el copagament sanitari només la punta de l'iceberg, però d'altres sectors com l'educació i fins i tot la seguretat pública segueixen el mateix camí, sinó temps al temps.

I és per aquest motiu que es volen carregar els funcionaris, amb la complicitat i connivència de gran part de la societat civil, la qual cosa resulta paradoxal i contradictòria, ja que també són beneficiaris dels serveis prestats per aquests als que acusen de privilegiats i vividors.

Aquesta és l'estratègia que segueixen i moltes persones han caigut a la trampa del divideix i venceràs.

El poble, al que pertanyem els servidors públics i al que ens devem , hauria de saber que són precisament els funcionaris i funcionàries els que sustentem les estructures bàsiques, els pilars fonamentals de la societat (professors, policies, bombers, metges...) i tot i la gran i vital labor que realitzem, rebent uns salaris molt justos, la gent lluny ja d'agrair les nostres tasques, els segueix el joc als de la casta política, aplaudint i festejant el que siguem, un cop i un altre, humiliats, vexats i maltractats de la manera més vil i canalla.

Bé doncs, senyors/es, continuïn fent-li el joc als veritables privilegiats, als de la casta política, fins que arribi el moment en què els serveis essencials als que vostès estaven acostumats a rebre de mans de funcionaris, passin a mans privades, naturalment previ pagament i si no... a aguantar-se.

Un altre aspecte que la ciutadania hauria de tenir en consideració, és que l'accés a la funció pública, així com la promoció, es regeixen per criteris de mèrit i capacitat a diferència dels senyor/es del col·lectiu de la casta política d'aquest país, els quals accedeixen als seus càrrecs sense que se'ls exigeixi un mínim formatiu ni cap tipus de requisit pel desenvolupament de les seves funcions. I així ens va. Sense parlar ja que són ells mateixos els que els fixen els seus salaris , les seves dietes i altres tantes avantatges associades al seu càrrec públic.

Tot plegat fa que ens plantegem, qui són aquí els veritables privilegiats?. Qualsevol persona amb un mínim d'intel·ligència podrà trobar per si mateix la resposta a aquesta qüestió.

Per altra banda, es fa del tot necessari advertir que els funcionaris van ser "creats" amb la intenció de evitar els abusos de poder, ja que la impossibilitat de ser remoguts dels seus càrrecs (amb l'excepció dels supòsits legals de pèrdua de la condició de funcionari) és en si mateix una garantia per tal d'evitar que els successius governs, a la seva voluntat, posin als seus en llocs de confiança i així assumir un major control, consolidant el seu status privilegiat.

Conciutadans i conciutadanes!, encara estem a temps de revertir aquesta situació, tot i que sigui in extremis, únicament cal ésser conscients d'allò que aquí pretenem traslladar, que no es més que un crit d'alerta per evitar el que sembla podria ser irreversible.

UNITS, PODEM !

MOSSOS EN LLUITA!!!

LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITAT

 

Josep Ramon Sanahuja

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

 

 

Data de Publicació 26 Agost de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Mossos d'Esquadra , retallades , sindicats de treballadors "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.