Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Utilizació de la policia

1 fotos

Des de la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC), en consonància amb la nostra vocació de transparència i independència, volem denunciar públicament uns fets, de tal gravetat, que són mereixedors de la seva difusió davant la Societat Civil, per ser-ne la principal afectada pels mateixos.

USPAC ha tingut coneixement que s'estan planificant serveis ordinaris de protecció de les seus dels principals partits polítics, en diferents punts del territori català, que han de ser coberts per efectius de seguretat ciutadana adscrits a les comissaries del Cos de Mossos d'Esquadra d'arreu Catalunya. És evident, que aquest ús polític i particular de la policia del i pel poble de Catalunya, va en detriment de la protecció dels béns i de les persones que amb els seus impostos es fan mereixedors d'una seguretat pública de qualitat.

Mentrestant, resulta contradictori, que com tots sabem, des del mes de gener d'aquest any, els pagesos de Lleida hagin d'organitzar-se en Sometent per tal de poder evitar els robatoris, en augment, al camp. Amb el risc inherent que comporta pels propis pagesos, que es veuen obligats a realitzar patrulles de vigilància nocturna.

USPAC entén, i creu que aquesta serà l'opinió generalitzada un cop aquesta informació arribi als ciutadans i ciutadanes de Catalunya, que ens trobem davant d'una desviació de recursos públics que ha de cessar d'immediat.

Si els polítics veuen "en perill" les seves propietats privades, donat el panorama actual i volen seguretat, que se la paguin!. De la mateixa manera que la seguretat perimetral de moltes dependències policials del CME es realitza amb personal de seguretat privada (aspecte discutible i que donaria lloc a una altra consideració), així com diverses empreses i entitats que han de recórrer a la seguretat privada.

Tot plegat, posa de manifest l'estat deplorable en què es troba el sistema de seguretat pública i la instrumentalització dels membres de la policia del i pel poble de Catalunya.

 

Josep Ramon Sanahuja
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

 

Data de Publicació 19 Agost de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Mossos d'Esquadra , Partits polítics , seguretat ciutadana "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.