Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Felicitació al Futbol Club Alcarràs

1 fotos

Des de la Regidoria d'Esports de la nostra vila volem felicitar el club de futbol d'Alcarràs, tots els jugadors, el cos tècnic i la seva Junta Directiva per haver assolit la permanència de la categoria aquest cap de setmana passat. Els alcarrassins i alcarrassines ens hem de sentir orgullosos d'un equip on el 80% dels jugadors són de la nostra població, fet que exemplifica la bona gestió d'aquest grup de persones que any rere any assumeixen nous reptes i transmeten uns valors molt necessaris avui dia en la nostra societat: competitivitat, treball en equip, solidaritat i esforç. I ho fan sentint uns colors i representant un poble, Alcarràs, de la millor manera possible: competint amb esportivitat.

Valgui també un reconeixement especial a la Junta del club de futbol de la nostra vila, ja que, amb la reestructuració portada a terme aquesta temporada, tant esportivament com econòmicament, ha fet partícips del projecte els jugadors de la nostra vila, molts d'ells formats a l'Escola de Futbol Baix Segrià.

Aquesta ha de ser la filosofia de treball de qualsevol club, i així la recolzem des de l'equip de Govern. Els equips amateurs han de ser el mirall de superació per als nens i nenes que es troben en categories inferiors, sols així aconseguirem que els nostres esportistes es quedin a casa nostra. Alcarràs té potencial per fer-ho, i des de les institucions garantim que treballarem perquè així sigui i posarem a l'abast d'aquest planter i de la resta tots els recursos que estiguin al nostre abast.

Des de l'Ajuntament i la Regidoria d'Esports enviem aquesta felicitació pel treball aconseguit durant tota la temporada i per refermar una vegada més el nostre compromís amb aquest projecte.

 

Regidoria d'Esports d'Alcarràs


Data de Publicació 05 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , futbol "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.