Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Carta de resposta a l'ex regidor Josep Antoni Moreno

1 fotos

Senyor Josep Antoni Moreno,

Després de llegir la seva carta li he de dir que m'ha sorprès no tant pel to que utilitza , sinó per un cert desconeixement que mostra davant el funcionament legal de la comunicació dels plens i per algunes afirmacions errònies. Vostè, que ha estat regidor, sap que els plens de qualsevol ajuntament es comuniquen a tots els grups polítics municipals amb 48 hores d'antelació i amb l'ordre del dia corresponent. I així ha estat sempre en el nostre ajuntament. A més a més, fins a dia d'avui cap grup de l' oposició ens ha sol·licitat canviar l'horari de les sessions plenàries. Per tant, potser hauria de parlar o comunicar -se amb l'oposició i evitar així aquest tipus d'afirmacions errònies. 

També sap o hauria de saber que tots els punts dels plens es tracten prèviament en comissions informatives. Amb referència a la seva afirmació sobre que no convidem els regidors de l'ajuntament als actes, li he de dir de nou que falta a la veritat i se salta tot rigor. Des de l'equip de govern convidem a tots els regidors a aquells esdeveniments que organitza l'ajuntament, però vostè entendrà o hauria d'entendre que pels actes que no organitza el consistori és l'entitat o l'ens organitzador qui té la potestat per convidar a qui cregui oportú. No és feina de l'equip de govern establir el protocol de les entitats. 

A la seva carta es pregunta per la transparència. Doncs bé, li recordo que els plens són públics i si algú no pot assistir-hi es retransmeten en directe per internet, i també queden emmagatzemats a la pàgina web. Vostè també sap que qualsevol alcarrassí o alcarrassina pot venir a la Casa de la Vila i, després de fer la corresponent sol·licitud , consultar tots els documents públics . I si ho prefereix pot entrevistar-se o parlar amb qualsevol dels regidors que configurem l'equip de govern, ja sigui en el mateix ajuntament -en unes hores determinades - o allí on ens ho demanin. I referent a la transparència també li voldria recordar que en a quest gairebé any de mandat no només hem actualitzat la nostra pàgina web - on hi pot consultar les actes dels plens, notícies ... - sinó que també ens hem obert a les xarxes socials per arribar al màxim nombre d'alcarrassins possible. I tot plegat sense deixar de perdre algunes comunicacions puntuals tradicionals (cartes, díptics, etcètera) perquè ningú quedi sense aquest dret bàsic d'estar informat.
La tasca d'aquest equip de govern és millorar el dia a dia dels alcarrassins i alcarrassines i, en aquests primer any de govern ho estem aconseguint. Per exemple, sap que Alcarràs ha estat dels pocs municipis que no ha demanat un crèdit a l'Estat per pagar proveïdors evitant així endeutar -nos encara més? I sap també que gràcies a les polítiques d'estalvi i optimització dels recursos propis estem capgirant la situació financera de l'Ajuntament? Senyor Moreno, en l'anterior mandat es pagava als proveïdors en una mitjana de sis mesos, cosa que, com també sap, podia provocar situacions dramàtiques per als petits empresaris i emprenedors. L'actual equip de govern paga en menys de 60 dies. Li podria citar d'altres mesures que constaten l'eficiència , el treball i el bon camí iniciat per l'actual equip de govern, com haver evitat que el govern de CiU ens tanqui l'Oficina Local d'Agricultura - per cert, un tema que es va tractar a la comissió pertinent i que, per a constatar -ho, l'invito novament a que parli amb l'oposició, cosa que , insisteixo, hauria d'haver fet abans de fer algunes afirmacions poc fonamentades. 

Senyor Josep Antoni Moreno, jo no vull enganyar a ningú, però potser s'hauria de preguntar a qui vol enganyar vostè, que passarà a ser el regidor d'Hisenda responsable del major endeutament de la història de la nostra Vila. El que sí que li puc afirmar amb tota certesa és que aquest equip de govern continuarà treballant, amb eficiència i humilitat, per tal de millorar la vida de tots els alcarrassins i alcarrassines.Atentament, 


Miquel Serra i Gòdia
Alcalde d'Alcarràs

Data de Publicació 10 Abril de 2012
Comentari Article1 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.