Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Carta a l'Alcalde d'Alcarràs

1 fotos

Estimat alcalde, només quatre ratlles, per dir-li públicament que vostè es un MENTIDER. Miri abans de les eleccions municipals, va dir que faria un ajuntament totalment transparent, i honest.

Començaré per recordar-li que fa poc i degut a l'aparició de sometents, vostè va convocar la Junta de Seguretat Municipal, i ni tan sol va tenir el detall de convidar al cap de l'oposició (llista més votada en les ultimes eleccions municipals), tanmateix continuen ficant els plens en dates que la oposició li demana no fer-ho, no els convoquen amb la antelació suficient i no tenen la documentació necessària de les juntes de govern per preparar el ple, cosa que el seu tinent d'alcalde sempre criticava a l'antic equip de govern, els quals sempre intentaven respectar-ho. Vostè i el seu equip de Govern, continuen sense convidar als actes municipals als regidors de l' oposició, també  envers al tancament de la oficina del DARP no ha mantingut cap reunió amb els regidors de l'oposició, ni tan sols els ha informat.

Miri si això es transparència i honestedat ja s'ho pot fer mirar.

Aquestes coses anteriors, puc pensar que són decisions polítiques i les puc acceptar o no, però el que li he de dir i no accepto, és que m'hagi enganyat a mi, li recordo varies coses, perquè l'espai es reduït. Primer em va dir que no cediria cap espai a la comunitat gitana i musulmana, i aquest estiu els va cedir el pati de les escoles de d'alt, cosa que tant i tant havia criticat la seva formació política i em va MENTIR. Segon li vaig fer una reclamació mitjançant un etram a l'Ajuntament, preguntant sobre un contracte d'una empresa fotogràfica de la vila, la seva resposta és que tenia un contracte que van signar en junta de govern, i després de llegir-les dues vegades, només em resta dir-li novament, MENTIDER.  Amb aquest etram em van enviar una carta certificada que tinc en el meu poder i li puc fer arribar si vol, en la que em diuen que el cost de les fotografies de la festa major és de 1000 Euros menys que altres anys i a la segona resposta del etram em diu que estan fent un arxiu de fotos que penjaran en la pàgina web (A dia d'avui no s'ha fet desprès de 7 mesos). Jo li envio un correu dient-li que no vull saber l'estalvi, si no que vull saber el cost del servei (sense contracte) i la seva resposta literal del correu es: "Hola Moreno respecte a les dades concretes del cost de fotografia no tenim autorització dels titulars de les factures per això tem donat aquesta dada , i respecte a la roba ja els i he comentat als regidors i t'ho explicaran molt gustosament .Ens veiem a futbol sala." 

La meva última pregunta és com es possible que un servei o persona que fa un treball a un ajuntament, no vulgui donar autorització a fer públic el preu del servei, quant la llei obliga a fer-ho.  Sr. Alcalde d'Alcarràs a qui vol ENGANYAR???????

 

Josep Antoni Moreno Fdez

Ex regidor d'Esports Hisenda i Patrimoni

 

Data de Publicació 04 Abril de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.