Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Els abocadors de Gimenells

1 fotos

Gimenells no té més abocadors que altres municipis, el que succeeix es que els nostres estan denunciats i els altres no.

Aquest consistori manté una lluita continuada per evitar els abocadors incontrolats des de la seva arribada a la gestió municipal. Una tasca difícil tenint en compte la manca de medis disponibles i l'extensió del terme i dels boscos, on es troben alguns abocaments que per la seva naturalesa ens indiquen que provenen d'uns altres municipis.

Cert és que tenim alguns abocadors històrics però estem fent polítiques de neteja, havent solucionat el buidat d'alguns d'ells ja en el decurs d'aquest legislatura.

Sembla, en els darrers dies, que se'ns vulgui estigmatitzar amb la fotografia d'un taüt que va aparèixer en una revista d'àmbit nacional la setmana passada i reproduïda en el seu diari la setmana passada. Al respecte, voldria fer una sèrie de precisions:

1er. Que aquesta fotografia no correspon a la realitat actual encara que estigui presa en el nostre municipi.

2on. Que l'escenari no és una finca rústica, sinó justament darrera de la paret del cementiri.

3er. Que anteriorment a Gimenells i pràcticament a tots els cementiris , els fèretres es cremaven dintre o fora del recinte.

4art. Que actualment sobre aquests taüts al nostre municipi es gestiona la seva destrucció a través d'un gestor de residus en centres autoritzats.

Gimenells té consciència ecològica i així ho va demostrar amb l'oposició ferma i contundent a la planta de residus que s'havia de construir a la Vall de Camarasa, dintre del nostre Terme Municipal.

El nostre Consistori lluitarà amb totes les armes legals de que disposi per evitar els abocaments incontrolats i denunciarà i posarà en mans de qui correspongui als infractors.

La Comissió de Govern esta compromesa a mantenir el terme net, evitant, dintre de les seves possibilitats , nous abocaments i netejar els que puguem en funció de la nostra economia.

Invitem a qui dubti de la qualitat ambiental del nostre terme a que ens visiti i gustosament l'acompanyarem.

A Gimenells, com en molts altres petits municipis, fem grans esforços per mantenir els nostres termes nets tot i a que alguns s'esforcin a que aquesta neteja no existeixi.

 

Albert Aldavert Ferriz
Alcalde de Gimenells

Data de Publicació 28 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Gimenells i Pla de la Font "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.