Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

IX Marxa Senderista del Baix Segre a La Granja d'Escarp

1 fotos

El proper 25 de març, a La Granja d'Escarp organitzem la IV MARXA SENDERISTA DEL BAIX SEGRE (De Montmaneu a l'Aiguabarreig). Una gran oportunitat per gaudir d'un dia amb la família i els amics, fent esport i participant en una festa de natura que no es troba en lloc.

Si us animeu a participar, no us facin por els kilòmetres. Podreu triar entre dues rutes: una de més curta de uns 15kms. I pels més atrevits un altra que ratlla els 20kms. A la pagina web de l'Ajuntament de La Granja d'Escarp, podreu trobar mes informació pel que fa al recorregut.

Des de primera hora del mati, els organitzadors i voluntaris treballem perquè tot sigui del vostre agrat i que el vostre pas pel nostre poble us deixi un bon record. Preparem cafès, entrepans i refrescos que trobareu als diferents punts d'avituallament
Al inscriure-us , podeu optar per venir només a caminar o quedar-vos també a dinar. Cada cop son més els que s'animen a dinar plegats i ens ho passem d'allò més bé.

Si el temps ens acompanya, gaudirem d'unes vistes espectaculars , tant , a la pujada com a la baixada . Montmaneu, anomenat també "el Mirador del Baix Segre", amb els seus 494mts. es el cim més alt del Segrià i en un dia clar i despejat podem veure fins i tot la Seu de Lleida. Deixarem enrere perdius i conills, pins, romers i timonedes i baixarem fins a la vora del Riu Segre, on el paisatge canviarà del tot. Sereu testimonis de com les aigües del Cinca es troben amb les del Segre (Aiguabarreig Segre-Cinca) formant un espai natural únic de gran bellesa que sedueix al visitant. Destaquen pel seu interès els boscos de ribera, que constitueixen un refugi per a diverses espècies sedentàries o migratòries, els canyissars de vora d'aigua i l'important fauna ornítica (bernat pescaire, martinet blanc, corriols, etc..). L'arribada a la Passera del Bosc de Sant Jaume, amb els signes, ànecs i cigonyes,culminarà aquesta festa de natura que us hem preparat.

Es per tot això que no us podeu perdre l'oportunitat de gaudir de tant bonica experiència i us animem a ser protagonistes d'aquesta fantàstica aventura. Esperem que així sigui i que el temps ens acompanyi.

 

Associació de Dones Baix Segre La Granja d'Escarp


Data de Publicació 22 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " La Granja d'Escarp , sortides esportives "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.