Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

En resposta a la carta d'ERC d'Aitona

1 fotos

Senyor director:

En relació a la carta publicada al diari Bon dia aquest dijous 9 de febrer de 2012, signada pel senyor Gerard Salinas, portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Aitona, puntualitzo que:

1) És cert que el nostre ajuntament ha rebut una subvenció de 147.368,42 euros per continuar amb la 3a fase de les obres de l’edifici multifuncional. Abans de fer aquest pas, però, calia posar en marxa l’abastiment elèctric fent front a la quantitat de 600.000 euros. Aitona no pot assumir les despeses d’una obra faraònica com aquesta, per això s’ha estimat oportú destinar aquesta subvenció a la millora del tram del camí de Llardecans, una inversió molt més necessària per als veïns del municipi, majoritàriament dedicats a l’activitat agrícola.

2) Són precisament les obres d’aquest edifici multifuncional, impulsades per l’antic govern d’ERC, les que han endeutat el nostre poble irracionalment. Per poder fer front a despeses corrents com són la gestió dels serveis municipals o el pagament de nòmines i proveïdors, l’ajuntament s’ha vist obligat a demanar un crèdit per valor de 800.000 euros. Sense aquest suport econòmic hagués estat impossible.

3) La mala gestió heretada, unida a la crisi econòmica que es pateix arreu, ha obligat al nostre equip a prendre decisions importants per estabilitzar i sanejar l’economia municipal. Per això s’ha reduït la despesa corrent i s’han acomiadat dos treballadors de gran vàlua. Abans de prendre aquesta decisió, el consistori va proposar al seu equip humà una reducció proporcional del sou que va ser refusada.

4) FRUITURISME és un projecte que ha nascut amb el propòsit de fer créixer l’economia local. Cal dir, a més, que l’Ajuntament d’Aitona ha signat recentment un conveni amb la Fundació Món Rural pel qual s’extingirà qualsevol despesa que pugui anar a càrrec del nostre municipi. Cal innovar per créixer, per això apostem per projectes de qualitat, capaços d’impulsar l’activitat econòmica del nostre municipi.

5) L’ajuntament no disposa de locals per guardar tots els estris i vehicles. Comptàvem, això sí, amb un solar urbà de 700 metres quadrats on s’hi podia haver construït un magatzem. L’equip d’ERC el va vendre en ple boom immobiliari per valor de 21.000 euros, als que es va haver de restar 7.000 euros que va pagar l’ajuntament per treure una línia de mitja tensió. Al mateix temps, es va comprar una finca rústica de 300 metres quadrats per valor de 36.000 euros. És per això que l’ajuntament s’ha vist obligat a llogar un nou magatzem.

6) La bona gestió dels béns patrimonials s’adequa a la normativa. Per aquest motiu, i per evitar greuges comparatius, l’ajuntament ha començat a gestionar el seu patrimoni amb criteris de màxima rendibilitat. És una disposició habitual que s’executa en molts municipis i que no té cap altre propòsit que el de treballar per la igualtat de tots els veïns i el de generar nous ingressos. El fet d’ocupar un càrrec públic ens obliga a treballar a consciència i amb responsabilitat per totes les persones a qui representem. La crítica i l’insult no són bons aliats: cal aportar, unir esforços i treballar, treballar molt, per respondre amb garanties i amb honestedat a totes les persones que democràticament van escollir que tots nosaltres, govern i oposició, forméssim part del ple municipal.

 

Rosa Pujol Esteve
Alcaldessa d’Aitona

Data de Publicació 09 Febrer de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.