Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Carta ERC Aitona

1 fotos

Sr Director.

Al meu municipi, que és Aitona, hi tenim una alcaldessa que utilitza el seu càrrec com a tal per a poder promocionar-se i escalar posicions a dins del seu propi partit que és CiU en detriment de tenir als veïns del meu poble i al poble en sí, oblidat i menyspreat. Farta de dir mitges veritats per no dir mentides intenta en tot moment dividir el poble i la seva gent (Divideix i venceràs).

Ja porta temps en diferents mitjans de comunicació que diu q no t'he diners per poder acabar la tercera fase de l'edifici multifuncional i resulta que ens assabentem pel plens municipals, que sí, que hi ha diners!! i són d'una subvenció de 149.000 euros. Hi vostè senyora alcaldessa, fa un canvi de destinació de la subvenció cap a una altra obra. Hi ens adonem que no ens diu la veritat. I tot plegat només per no acabar l'obra de l'edifici multifuncional per així desprestigiar-lo ja que no l'havien fet ells, sinó l'altre equip de govern anterior.

A més, també diu que a l'escola bressol els mestres que hi ha cobren massa! I que ha d'acomiadar algú, com va acabar fent. Després els pares es van donar compte que l'ajuntament els hi va pujar les quotes un 50%. i ara amb menys personal i menys serveis.

També vostè, senyora alcaldessa va voler trencar la pròpia harmonia dels treballadors municipals, convidant-los a baixar-se el sou,cosa que vostè no pot obligar per llei, i a més amenaçant que si no ho feien n'expulsarien a dos d'ells!

Hi així ho van fer! Però sense començar per els darrers, que serien els mes barats d'acomiadar! sinó per uns dels primers tal hi com va fer amb l'aparellador municipal, que el seu acomiadament ens costarà a tots nosaltres uns 20.000 euros i encara falta contar aquests dos últims darrers!

Està clar que vostè, senyora alcaldessa no esta preparada per governar el nostre poble! Està preparada per gastar i vendre-se'l.Vostè té la mà foradada gastant i gastant, demanant crèdits per valor de mes de 800.000 euros per tirar el poble endavant diu.

Endavant....inventant-se una marca de fruita anomenada "Fruiturisme" per promocionar el poble i l'únic que sabem és el gasto que es va obrir des d'una partida pressupostària per incloure el "Fruiturisme" amb els seus gastos hi promocions.

Quants diners ens ha costat tots els plànols i projectes que vostè al final no ha executat??

Per exemple....el de la plaça de l'Església? (que ni el propi Bisbat el va acceptar) O també el del local dels Jubilats? (que ja en tenien un de fet)
O els de dos carrers que hi ha al sud del poble? (que els veïns afectats troben abusives les seves contribucions especials). I així ompliríem pàgines i pàgines sobre la seva Mala Gestió!!

I tant Mala Gestió! Sabent vostè que té un magatzem de titularitat municipal per poder tancar tota la maquinària de la nostra brigada municipal: escombradores, tractors, cotxes, etc.

I s'endeuta vostè, amb un lloguer d'un altre magatzem que ens costa a tots els veïns uns 12.000 euros l'any!! amb un contracte "plurianual" de quatre anys. O sigui 24.000 euros en total!! Per tancar les mateixes ( escombradores, cotxes, tractors, etc. Queda clara la seva Mala Gestió i manca de coneixements.

I ara recentment, no tenint-ne prou, vostè ja torna a entrar amb una altra polèmica amb el lloguer dels terrenys comunals ocupats pels pagesos mentre duri el tràmit administratiu de la seva venda.

Venda que va aprovar l'anterior equip de govern i vostè ara vol aprofitar-se de la bona voluntat d'aquests pagesos obligant-los a pagar un lloguer de 600 euros/ha i any al regadiu i de 150 euros/ha i any a les finques de secà! mentre es faci durar el tràmit de venda.

I que els propis pagesos afectats ja s'han organitzat com a plataforma per demanar al consistori que recapaciti i torni a la venda directa, tal i com havia començat i executat l'anterior equip de govern.Un total i absolut abús cap als nostres veïns que només intenten donar vida i guanyar-se-la.

Tal i com li he dit, senyor director....li podria explicar encara més i ompliríem pàgines i pàgines, perquè al meu municipi hi tenim una alcaldessa que es diu Rosa Pujol, i que com es demostra no s'estima Aitona.

 


Gerard Salinas
Cap d'ERC a Aitona

Data de Publicació 09 Febrer de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments , Fruiturisme , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.