Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103



Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Carta d'ERC d'Aitona

1 fotos

Amics i amigues d'Aitona,

És una vergonya que la Sra. Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, que fent pagar la culpa a la crisi, jugui amb el pa de les famílies, acomiadant dos dels treballadors, de molta vàlua, de la brigada municipal, quan ajuntaments com el de Tàrrega formen brigades municipals per estalviar en despeses que s'haurien d'adjudicar a altres empreses (veure Segre del dilluns, dia 19 de desembre). Per què ho fa això alcaldessa? Per donar feina a treballadors o empreses afines a vostè?

També ens preguntem per què no ha acomiadat als darrers treballadors que va contractar, com la sra. Pelegrí (germana del Molt Honorable Conseller d'Agricultura), quan la feina que realitza és fer "paperets" de propanga que cada quinze dies vostè fa repartir per tot el poble i que no ens ha explicat mai quin cost té tot això.

De la mateixa manera, i fent pagar la culpa a la crisi, no ha col·locat les llums de Nadal, quan tothom sabem que no les ha col·locat perquè al canviar les faroles de l'Avinguda 27 de Gener, es troba que l'estructura de les esmentades llums no encaixen en aquestes noves faroles de "disseny" i ara ho paguem tot el poble perquè no es vegi la seva errada per no dir altra cosa.

Si tanta crisi té el nostre Ajuntament, perquè ha incrementat els pressupostos en gairebé 500.000€? Per augmentar el sou als treballadors o empreses que li són afins a vostè?
I per què no es treuen el sou del que s'han dotat tots els regidors de CiU que formen l'equip de govern municipal? D'aquesta manera es veurien reduïdes les despeses.

Sra. alcaldessa, el grup municipal d'ERC li demanem que torni a admetre a aquests treballadors i que si s'ha d'acomiadar a algú que siguin els últims que ha contractat com la sra. Pelegrí i les empreses que faran la tasca dels treballadors acomiadats què això, sí que ens costarà molts diners
de les arques municipals.

Aprofitant l'avinentesa, li desitgem unes bones festes de Nadal a vostè i a tots els veïns i veïnes d'Aitona.

 

ERC Aitona

 

Data de Publicació 01 Gener de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments , crisi econòmica , pressupostos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.