Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Una escola a mitges

3 fotos

Ens dirigim a tothom que vulgui saber què està passant amb l'escola Parc del Saladar d'Alcarràs al Segrià.

L'escola va començar la seva activitat el curs 2006-2007 amb moltes promeses per part dels responsables perquè els pares i mares escollíssim aquest centre. Hem arribat a finals del curs 2010-2011 i encara és un enigma saber QUAN TINDREM L'ESCOLA ACABADA, i ens preguntem perquè les altres escoles que van començar el mateix any que la nostra ja estan acabades i inaugurades (escola Ciutat Jardí, Països Catalans, Tonucci, totes tres de Lleida ciutat, les Savines de Cervera i Maria Mercè Marçal de Tàrrega). La nostra pregunta és: PERQUÈ?

L'AMPA ha mantingut diverses reunions al llarg d'aquests anys amb el director dels Serveis Territorials d'Educació (ara anomenat Ensenyament) i en el seu cas amb el Director Adjunt, i sempre se'ns va assegurar que l'edifici de primària estaria acabat per al curs 2010-11.

L'any passat varem rebre del Departament d'Ensenyament dos comunicats al respecte: En data 21 d'abril de 2010, varem rebre un comunicat on ens deien que el 9 d'abril s'havia publicat a la Web de Gisa la licitació del contracte d'obres.

En data 5 de novembre de 2010, varem rebre el comunicat que al Consell d'Administració de GISA, el 21 d'octubre de 2010, havia acordat l'adjudicació de l'obra.

Tot i la reunió mantinguda amb el Director Adjunt dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament de Lleida, senyor Xavier Eroles, el dia 6 d'abril de 2011, a hores d'ara, encara no sabem quan es començaran les obres, i el que és més greu, sembla ser que ningú ho sap. I ara, nosaltres com a pares i mares responsables ens preguntem, varem fer bé portant als nostres fills i filles a aquesta escola? perquè està clar que no estan en igualtat de condicions que altres nen i nens, no tenen espais, no tenen pràcticament pati, el menjador és tant petit que el proper curs hauran de fer almenys tres torns, l'aula d'informàtica és minúscula, no tenen biblioteca, no tenen cuina, no tenen gimnàs, no tenen material ni de música, ni educació física perquè entre d'altres causes no tenen espai per posar-lo, i així podríem continuar fent una llista bastant llarga.

Nosaltres ens preguntem: On han anat a parar els diners destinats a la nostra escola? Cada curs haurem de veure com instal·len mòduls i més mòduls prefabricats? A algú del Departament li importa realment el benestar dels nostres fills i filles? Volem respostes immediates al nostre greu problema. Necessitem que comenci la construcció de l'escola ja. Estem cansats d'esperar i de mentides.

 

La Junta de l'AMPA del Parc del Saladar


Data de Publicació 19 Setembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , centres educatius , Educació "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.