Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Carta de queixa a la premsa

  Sr. Director,

  Les conseqüències anunciades i denunciades de les importants retallades en el sistema sanitari, lamentablement ja s'estan produint, i no solament la qualitat de vida de les ciutadanes i els ciutadans s'ha vist molt perjudicada, sinó també, el que és més greu, la propia vida en sí. Per posar un exemple, ara fa uns dies, una vilatana d'Alcarràs va sofrir un desgraciat accident, en disparar-se accidentalment una escopeta i ferir-se de gravetat en un peu i va tenir la mala sort de passar-li en horari diürn, quan no disposem servei d'ambulància a Alcarràs. L'ambulància que precisava urgentment, va tardar 40 minuts en arribar, i estem parlant d'una població que està a 8 km de Lleida. Això no cal dir-ho, va posar en greu perill la seva vida.

  Què hem de fer? És que en les poblacions que no tenim servei d'ambulància de dia, hem de patir accidents o posar-nos malalts només per la nit? Com ho farem això? Han de tenir menys oportunitats de viure o de curar-se els ciutadans segons l'hora en què es trobin en dificultats? Això no és just ni lògic. Malgrat que el Departament de Salut, amb una estadística esbiaixada, incompleta i partidista, ens vulgui fer creure que el servei està ben cobert, això no és així ni molt menys. Aquesta estadística es refereix només a 15 dies, amb un servei de 10 hores en horari nocturn, però comptabilitzat com si fos de 24 h i sense tenir en compte les sortides que han hagut de fer ambulàncies de Lleida en horari diürn. Deixant de banda que les persones no som números, l'assistència sanitària ha de ser igualitària per a tots els ciutadans i ciutadanes a tot hora i visquin on visquin. Per la nostra part farem totes les reivindicacions que calguin per posar fi a aquesta situació que perjudica tant greument als nostres veïns i veïnes.

  Quan s'adonaran els dirigents del Departament de Salut de la Generalitat, que la vida i la salut de les persones són coses no negociables i que no tenen preu? Han de ser conscients que són drets inalienables que no han de sofrir retallades de cap classe. Esperem que rectifiquin aquesta política tant desafortunada que només ens pot conduir al desatre. El cas exposat anteriorment és molt lamentable, però la mort d'un veí o veïna serà, desgraciadament, irreparable.

   

  L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs

   

   
  Alcarràs, a 2 de novembre de 2011

   

  Data de Publicació 03 Novembre de 2011
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , Generalitat , retallades "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.