Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Carta de l'alcalde d'Alcarràs

1 fotos

Voldria amb aquestes paraules agrair-vos aquests 16 anys en els quals m'heu donat l'oportunitat de tirar el poble endavant. Això m'ha enriquit molt com a persona i m'ha fet estimar encara més el poble i la gent.

Han estat 16 anys en els que han passat moltes coses. Encara recordo els primers anys amb el tema dels temporers que hi havia al poble, una etapa superada amb l'esforç de tots i totes.
També va ser transcendental pel nostre poble l'oposició frontal de tots els veïns i veïnes contra l'abocador. Allí vaig veure realment que estava en joc el que ha estat, és i vol ser Alcarràs, un poble agrícola i ramader per sobre de tot, i entre tots i totes es va aconseguir.
Un altre punt important va ser la injustícia que s'anava a fer amb els afectats de l'AVE, als quals vaig recolzar en tot moment i sense dubtar-ho ni un segon. Per això era l'Alcalde i havia d'estar amb les persones de la vila que em necessitessin.

Han estat 16 anys intensos, de transformació del poble en tots els nivells. Hem vist entre tots i totes créixer el nostre poble i fer-ne un referent del Baix Segrià, i a més a més, tinc el convenciment que Alcarràs està ben preparat pel futur que hem de construir tots junts.

A la política, i més a la política municipal, sempre hi ha etapes i cicles. A partir d'ara me'n tocarà viure una altra. Han estat 16 anys esgotadors, en els quals ho he donat tot de mi, moltes vegades fins i tot la salut però ha valgut la pena perquè l'objectiu era treballar per Alcarràs. Estic convençut que el nou Alcalde treballarà pel bé del poble i de les seves persones, tant ell com el seu equip es mereixen una oportunitat.
Encetaré una nova etapa a l'oposició i en la mesura que pugui continuaré estant al vostre servei. Espero haver correspost les expectatives que vaig generar quan any rere any m'heu anat donant el vostre suport per a exercir el dur i alhora gratificant treball de ser el vostre Alcalde, i ara des de l'oposició continuaré treballant pel meu poble.

Vull donar les gràcies a tots els veïns i veïnes pel suport rebut aquests 16 anys, pels moments tant bons com dolents que entre tots i totes hem viscuts junts.

També vull donar les gràcies als treballadors i treballadores de l'Ajuntament d'Alcarràs pel seu esforç, dedicació i treball pel nostre poble. En mi sempre han tingut un amic més que un jefe i així m'agradaria que continués sent.

I per acabar també vull agrair tots els regidors i regidores amb qui he treballat, tant els que han format equip de govern amb mi durant els 16 anys, com els qui han estat a l'oposició, perquè, per sobre de tot ens ha mogut un objectiu comú, que ha estat treballar pel nostre poble.

Simplement em resta donar-vos les gràcies i si en algun moment alguna de les decisions que he pres han pogut perjudicar a algú, us demano disculpes, perquè mai ha estat per perjudicar les persones, sinó que he actuat pensant en el bé del nostre poble.

La més sincera salutació, ha estat un plaer estar al vostre servei

 

 

Gerard Serra i Martínez
Alcalde d'Alcarràs
Alcarràs, a 3 de juny de 2011

Data de Publicació 08 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.