Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Lleida arriba al segon dia de mobilització amb més de 400 persones a Ricard Vinyes

Fins i tot el grup 'La Sonrisa de Júlia' va actuar a la plaça per mostrar el seu suport

11 fotos

"És ara o mai", es repetia per la Plaça Ricard Vinyes. Més de 400 persones es van tornar a concentrar aquest dijous a Lleida per mostrar la seva indignació amb la classe política i les mesures que duen a terme. Alguns els anomenen "els indignats", un col·lectiu que forma part del moviment Democracia Real Ya. Mentrestant, a les xarxes socials es parla d'Spanish revolution, del Yes We Camp, o dels twitts #acampadalleida o de #nonosvamos. No importa l'edat, el sexe, les creences o la ideologia de cadascú, tots junts fan un front únic per treballar en un sistema que no permeti la corrupció, que modifiqui la llei electoral, que no congeli les pensions, que elimini els sous vitalicis als polítics...

Aquest dijous al vespre es va tornar a llegir el manifest davant un micròfon obert a la participació de tothom, a banda de recollir unes mil signatures a favor del moviment. Sense prèvia organització, també va actuar a la plaça el grup musical La Sonrisa de Júlia, qui va mostrar el seu suport a la mobilització. Com cada dia, l'assemblea es va reunir i es van crear diverses comissions que tractaven temàtiques com la salut, l'ensenyament o la cultura. D'aquí, tal i com va explicar Noé Benabarre, un dels organitzadors de l'acampada de Lleida, a la revista Altanto!!, han de sorgir un llistat de propostes que compartiran amb els col·lectius de Madrid i Barcelona, amb els quals ja hi mantenen comunicació. D'altra banda, també van protagonitzar una cassolada per fer-se sentir i mostrar encara més la seva indignació.

La nit del dimecres van ser una trentena de persones les que es van quedar a dormir al ras a la plaça Ricard Vinyes. No ho fan en tendes de campanya per evitar un desallotjament, tot i que la Guàrdia Urbana hi és present en tot moment per evitar cap incident i per garantir la seguretat dels manifestants. Per la nit de dijous es preveia que la xifra augmentaria.

Aquest divendres al vespre es preveu una segona cassolada, a banda de parlar dels objectius de l'assemblea, de la recent resolució de la Junta Electoral, que prohibeix les acampades, i dels propers passos a seguir. "Li diuen democràcia i no ho és", cridaven alguns.


Data de Publicació 19 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " crisi econòmica , Govern estatal , Lleida , mobilitzacions ciutadanes "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.