Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Unes 300 persones es concentren a Ricard Vinyes per una 'Democràcia Real ja!'

3 fotos

La ciutat de Lleida s'ha unit al moviment Democràcia Real ja! que des del passat 15 de maig es concentra a les principals ciutats espanyoles per exigir canvis en el panorama polític i econòmic. Ahir, unes 300 persones van passar per la plaça Ricard Vinyes i es calcula que prop d'una trentena es van quedar a dormir. Ara, a totes hores podem trobar gent a la Plaça del Sol de Madrid, a la Plaça Catalunya de Barcelona o a la Constitució de Jaén, entre moltes altres ciutats. I és que s'han organitzat de tal manera que en cap moment quedi la plaça buida per tal d'evitar un desallotjament després de l'avís de la Junta Electoral, qui ha prohibit les acampades en algunes ciutats.

Sigui com sigui, aquesta és la notícia del dia. I no només a Lleida o al nostre país, sinó que el ressò dels mitjans internacionals com el The New York Times ja és notable. A més, el moviment ja no només es registra a Espanya sinó que ja són moltes les ciutats europees que o bé mostren el seu suport mobilitzant-se a la plaça central o bé a l'ambaixada espanyola. És el cas de Berlín, Copenhague, Amsterdam, Roma, París, ...

Ja són moltes les veus que comparen aquest moviment social no liderat per cap partit polític, ni sindicat ni entitat, amb les revoltes al nord d'Àfrica. D'una manera o altra, els polítics hauran de donar resposta a aquest moviment massiu al país que pretén mantenir-se almenys fins aquest diumenge 22 de maig, dia de les eleccions municipals.


Data de Publicació 18 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Govern estatal , Lleida , mobilitzacions ciutadanes "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.