Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Candidats i candidatures del Baix Segre

1 fotos

S'atansa la data, el 22 de maig, el dia en què tots els ciutadans del Baix Segre i de la resta de Catalunya acudiran a les urnes per escollir la millor candidatura per tirar endavant el poble. S'escollirà un alcalde i d'aquí els membres que composaran l'equip de govern de cada consistori.

Com ja es ve dient des de fa dies o fins i tot setmanes -alguns ja posaven la mirada a les municipals quan tot just havien passat les autonòmiques- seran uns comissis marcats per la crisi, l'austeritat i la contenció de la despesa. És d'exagerar dir que seran les eleccions municipals més importants, però sí que és cert que tenen més rellevància que d'altres que s'han fet en un context social i econòmic més pròsper del que vivim avui dia. Caldrà veure si aquesta importància es veurà reflectida a les urnes amb uns índex de participació més elevats que els habituals o per contra, amb una elevada abstenció.

Per tal de facilitar la tasca del vot a cada ciutadà, des de la revista Altanto!! hem posat a disposició dels internautes les diverses candidatures que es presenten al Baix Segre amb un qüestionari que hem fet a cada cap de llista. A més, també hi podreu trobar el programa electoral de cada partit. Podeu fer clic al bànner i hi trobareu tota la informació.

 

Fes clic aquí per veure les candidatures.Nota: no estan tots els programes penjats. A mesura que ens arribin els anirem penjant i es podran consultar.


Data de Publicació 11 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , eleccions , pobles Baix Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.