Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Gilabert visita el municipi de Sarroca de Lleida

4 fotos

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha visitat aquest dijous el municipi de Sarroca de Lleida. Gilabert ha estat rebut per l'alcalde Jaume Revés, els membres de l'equip de govern municipal i els representants de les entitats de la localitat amb els quals ha mantingut una reunió de treball.

El president de la Diputació ha visitat en primer lloc la plaça del Casal i el Casal Municipal. Les obres d'aquest equipament suposaran dotar a Sarroca de Lleida d'una gran infraestructura que acollirà a totes les entitats del municipi, amb la presència, entre d'altres, de l'Associació de Dones, l'Associació de Jubilats, i l'Associació de Mares i Pares de l'escola (AMPA). L'edifici, de dos plantes, disposarà de una sala multifuncional de més de 100 metres quadrats, amb la que l'ajuntament vol dinamitzar l'activitat lúdica i cultural de la localitat.

Gilabert ha destacat la importància de disposar d'una instal·lació com aquesta per poder oferir a la gent del poble els espais necessaris per seguir fomentant el moviment associatiu, del que ha dit que és fonamental per tal de potenciar la vida als municipis de les comarques de Lleida.

Posteriorment, la comitiva s'ha desplaçat fins a la plaça de l'església -un espai amb un petit parc infantil en desús- on l'ajuntament té la intenció de construir un tanatori. Gilabert s'ha interessat per les obres del Castell de Sarroca, on s'està treballant en una primera fase per tal de fer actuacions d'urgència en els paraments medievals. També s'ha interessat per la incorporació i ornamentació floral i vegetal del nucli urbà.  

Data de Publicació 05 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Diputació Lleida , obres , Sarroca de Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.