Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

S'obre el termini per sol·licitar el vot per correu de les municipals

1 fotos

Les sol·licituds de vot per correu de les eleccions municipals es poden fer a partir d'avui, 29 de març, fins al 12 de maig. A partir del 2 de maig, la delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral corresponent trametrà per correu certificat tota la documentació. El sobre de votació amb la papereta de vot, adreçat al president o presidenta de la mesa, caldrà remetre'l per correu certificat abans del 18 de maig. Un cop feta la sol·licitud de vot per correu, no es podrà votar presencialment.

Pel que fa a l'elecció dels membres dels consells comarcals, amb els resultats de les eleccions municipals i un cop constituïts tots els ajuntaments de cada comarca, les juntes electorals provincials proclamaran els 1.040 consellers comarcals.

Les persones que es troben temporalment a l'estranger, entre la convocatòria de les eleccions i el dia de les eleccions, podran exercir el dret al vot un cop inscrites en el Registre de matricula consular com a no resident. La sol·licitud s'ha de formular personalment a les oficines consulars o a les seccions consulars de les ambaixades del 29 de març al 23 d'abril. L'Oficina del Cens Electoral tramitarà la inclusió de la persona electora en el cens i li remetrà tota la documentació necessària fins al 30 d'abril.
 
Per a més informació podeu consultar el web del Departament de Governació i Relacions Institucionals www.locals2011.cat.

 

 

Data de Publicació 28 Març de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , eleccions "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.