Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs s'ompla de disfresses

20 fotos

La vila d'Alcarràs va celebrar aquest dissabte la tradicional Festa de Carnestoltes, on hi van prendre part multitud d'alcarrassins i alcarrassines de totes les edats. La celebració va començar amb la Rua de Carnestoltes pels carrers del poble, on hi van participar prop d'una vintena de colles, cadascuna caracteritzada amb una disfressa diferent. Fruit d'aquest esforç que porta hores de feina, es va premiar la carrossa més original, la més treballada i la que portava més marxa. A més, també es reconeixien les disfresses a la més original, la més treballada i la que millor posada en escena va realitzar.

Un cop acabada la rua, es va passar al judici i a la crema del carnestoltes a càrrec de la quinta del 91. Ells van decidir que la carrossa més original era Els arquers de Robin Hood; la més treballada era Hotel 1999; i la carrossa amb més marxa corresponia a Els diables de l'infern

Un cop entregats els premis, de 100 euros cadascun, es va donar pas al ball de disfresses, animat amb la música de Dj. Pere Barceló i tot seguit, més de 300 persones van assistir al sopar de carnestoltes que va tenir lloc al mateix recinte.

Un cop entrada la nit, la quinta del 91 tornava a fer acte de presència per nomenar els guanyadors del concurs de disfresses després que els participants mostressin els seus models en una desfilada ben entretinguda. Els premis, de 100 euros cadascun, van ser per Una dutxa és el millor, d'Alba Gòdia, premiada a la disfressa més original; Globus alcarràstics, de Verònica Companys per la més treballada; i Alícia al país de les meravelles per la disfressa amb millor posada en escena, d'Isabel Alins.

Ja ben entrada la nit i amb ganes sobrades de diversió, els assistents van gaudir d'una nit de gresca amb la sessió de ball de nit de carnestoltes fins a la matinada a càrrec de Dj. Pere Barceló.

 

Data de Publicació 08 Març de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , concursos , festes i celebracions "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.