Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Retards inesperats a Rodalies Renfe

1 fotos

Altanto!! amb aquells que durant el dia d'avui heu d'agafar un tren de la xarxa de Rodalies Renfe. Sense previ avís i a causa de la conflictivitat laboral amb el col·lectiu de maquinistes, els trens circulen amb retards que poden arribar fins als 60 minuts. Renfe està informant d'aquesta incidència per megafonia de trens i estacions, serveis SMS, telèfon d'informació i atenció al client 902 41 00 41 i pàgina web gencat.cat/rodalies.

 

Expedients informatius pels qui no compleixin l'horari laboral

Durant el matí de la jornada d'avui, alguns maquinistes de Rodalies de Catalunya no han complert l'horari implantat per l'empresa. Davant les exigències dels maquinistes, Renfe va implantar el passat diumenge un gràfic reglamentari per tal de garantir la mobilitat dels viatgers.

L'horari laboral que compleixen els maquinistes està pactat i aprovat amb anterioritat, així com avalat pel Ministerio de Fomento, així doncs, el treballador que no compleixi amb el seu horari se li obrirà un expedient informatiu.

L'últim conflicte amb maquinistes de Rodalies de Catalunya va derivar en convocatòria de tres dies de vaga per la sol·licitud de 50 places d'aparcament subterrani a l'estació de Sants. A més, tal i com es va pactar s'ha dut a terme la instal·lació de sales de descans i adaptació de plataformes d'accés al tren a les estacions pactades.

Davant d'aquesta situació, Renfe ha disposat els mecanismes necessaris per a mantenir informats als seus clients i lamenta les molèsties que es puguin derivar.

 

Data de Publicació 23 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Renfe "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.