Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103



Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Baixen les temperatures a partir de dijous

1 fotos

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu una nova davallada de la temperatura durant la matinada de dijous, quan es preveu que els valors mínims toquin fons, amb un ambient molt fred arreu del país.

La temperatura mínima a primera hora del matí de dijous es situarà entre -11 i -6 ºC al Pirineu, entre -8 i -3 ºC al Prepirineu, a la Depressió Central, i al Prelitoral nord, entre -4 i 1 ºC a la resta del Prelitoral i al sud de la costa Brava i entre -2 i 3 ºC al litoral. Hi haurà glaçades fortes a l'interior i febles al litoral. L'ambient serà molt fred tot el dia i les màximes més altes no pujaran dels 3 ºC al Pirineu i a punts del Prepirineu, dels 5 ºC a la resta de l'interior i dels 10 ºC al litoral.

De cara a divendres, tot i que continuarà l'ambient molt fred, la temperatura serà una mica més alta al centre del dia, ja que es preveu que els valors tèrmics iniciïn un ascens que es notarà especialment durant el cap de setmana.

A banda, el vent del nord seguirà bufant molt fort als cims del Pirineu i a l'Empordà fins dijous a migdia, fet que alterarà notablement l'estat de la mar al nord de la Costa Brava. Al vessant nord del Pirineu neverà a totes les cotes entre dijous i divendres.

A causa d'aquesta predicció s'ha emès un avís de Situació Meteorològica de Risc de nivell 1 per fred, per vent, per estat de la mar i per neu per dijous.

 

Data de Publicació 14 Desembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Catalunya , meteorologia "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.