Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'ACSA celebra l'èxit de la primera Festa del Comerç

30 fotos

L'Associació de Comerç i Serveis d'Alcarràs va organitzar el 17 d'octubre la primera edició de la Festa del Comerç. Aquesta va substituir la tradicional Fira del Comerç, que tenia lloc cada dos anys i durant tot un cap de setmana en una carpa muntada al costat del camp de futbol. Degut a la delicada situació econòmica, l'ACSA va decidir reduir a un dia la celebració i centrar-la al centre del poble, concretament a la recent remodelada Plaça Major.

"Teníem una mica de por i no sabíem com aniria", explicava el seu president, José Martín. Però el resultat va ser tot un èxit. Fins a 40 expositors de diferents comerços es van instal·lar als estands de la plaça, oferint i mostrant a tothom que passava per allí els seus productes. La participació de diverses entitats del poble com el Gimnàs Ares, l'equip de gimnàstica artística, les Majorettes, l'Associació Amics del Cavall, les Mestresses de Casa i la Banda Municipal de Música de Fraga, van ser claus per atraure més públic. També hi van contribuir el grup d'animació infantil "Alea Teatre", la batucada "Bricadeira" i l'actuació de l'esbart "Arrels de Lleida".

Martín va explicar a la revista Altanto!! que després del bon resultat de la primera Festa del Comerç, des de la junta estan treballant per a que de cara a la primavera es pugui fer una segona edició d'aquest certamen. Es faria a la mateixa Plaça Major i s'ampliaria el nombre d'expositors per tal que tots els comerços poguessin tenir un estand. D'altra banda, no descarten tornar a celebrar la Fira del Comerç quan les condicions ho permetin.

L'ACSA ja està ultimant preparatius per la cavalcada del Pare Noel, la recollida de joguines i el sopar de Nadal adreçat a tots els veïns i veïnes d'Alcarràs.

 

Data de Publicació 21 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , associacions de comerciants , empreses , festes del poble "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.