Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Daniel Gabarró, de 'Bricolatge emocional', visita Alcarràs

3 fotos

El CCM Lo Casino d'Alcarràs va acollir el 20 d'octubre el taller Guanyem en igualtat. Intel·ligència emocional i autoestima per a homes, dirigit pel col·laborador del programa 'Bricolatge emocional', de TV3, Daniel Gabarró. Curiosament, només un home va acudir al taller.

Gabarró va fer una descripció i un anàlisi del gènere, tot afirmant en aquest sentit, que el món no està dividit en dos -masculí i femení- sinó que és una gradació. "Les divisions s'utilitzen per construir desigualtats", deia Gabarró en al·lusió a les divisions home-dona que per exemple es fa en les joguines, les aficions, les feines de casa, etc. Precisament, al taller no hi van acudir homes perquè consideren que les emocions, tot i que les tinguin, no tenen res a veure amb ells.

Un altre dels punts que es va debatre és la igualtat d'oportunitats. La formació és una eina clau per aconseguir-ho, tot i que la societat també exerceix una forta pressió. A més, amb una bona educació no n'hi ha prou perquè la vida real no t'ho permet, explicava Gabarró, ja que els mitjans de comunicació i la societat en sí estipulen unes pautes molt marcades a seguir en funció del gènere.

Gabarró va explicar a la revista Altanto!! que els principals problemes emocionals de la societat d'avui dia són, per una banda, la medicalització excessiva de les emocions, fent referència a que de seguida ens mediquem quan estem tristos o quan no ens trobem bé interiorment, i per l'altra, la forma com patim les adversitats. "Les dificultats són la manera de fer exercitar capacitats nostres que d'una altra manera no exercitaríem", assegurava, tot relacionant-ho també amb la crisi econòmica actual.

Per últim, Gabarró va explicar que la felicitat no és un objectiu sinó una conseqüència de saber qui ets, que fas al món i d'expressar-te.

Data de Publicació 24 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , igualtat "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.