Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

La fiscalia demana 40 dies a raó de 12 euros al jove detingut fa dos Diades pels fets del Roser

3 fotos

El jove que fou detingut durant les protestes contra el projecte de Parador Nacional a l'edifici del Roser de Lleida la Diada del 2008 ha afrontat dimarts un judici de faltes per desobediència. Els Mossos d'Esquadra, desprès d'haver reduït l'acusació inicial de doble atemptat a l'autoritat i injúries, han acusat el jove de desobediència per intentar agredir la comitiva del PSC.

El Gerard, acompanyat d'una vintena de membres de la campanya de suport, ha tornat a manifestar una vegada més que participava d'una protesta totalment pacífica contra la conversió del Roser en un Parador Nacional i que en cap cas tenia la intenció d'agredir la comitiva de la Paeria. Així mateix ho va declarar el regidor que presidia la comitiva i d'aquesta manera queda recollit en el vídeo editat per la campanya de suport, que compta ja amb més de 22.000 visites.

Finalment, la fiscalia ha demanat una pena de multa de 40 dies a raó de 12 euros per dia, petició a la qual també s'ha sumat l'acusació de la Generalitat. La defensa ha demanat l'absolució del Gerard entenent que el jove no va cometre cap tipus de desobediència i l'única actuació fora de lloc, fou la dels agents dels Mossos d'Esquadra que van agredir el jove i carregar contra tothom qui estava protestant pacíficament. D'aquesta manera, el judici ha quedat vist per sentència.

Des de la Campanya "Salvem el Roser, Gerard Absolució" volen agrair totes les mostres de suport i solidaritat rebudes d'arreu del país. A la vegada, volen tornar a posar de manifest que seguiran demanant l'absolució del Gerard ja que, segons ells, ha hagut d'afrontar un judici polític insostenible i injust arran d'unes acusacions immotivades per defensar el Roser, edifici històric de la ciutat.

 

 

Data de Publicació 20 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Lleida , mobilitzacions ciutadanes , Mossos d'Esquadra "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.