Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Intercanvi d'acusacions a l'Ajuntament d'Aitona pel rebut de l'aigua

El cobrament estava endarrerit i l'actual govern l'ha posat al dia

1 fotos

Els veïns d'Aitona van rebre el mes passat el rebut del cobrament de la taxa de subministrament d'aigua acompanyat d'una carta. En ella s'explicava que els rebuts estaven endarrerits "a causa de la mala gestió en anteriors legislatures" i que era necessari posar-los al dia. Segons l'actual govern, el retard en el cobrament va començar el segon semestre del 2005, quan el rebut es va cobrar un any més tard. A més, els anys posteriors també van patir retards que van arribar fins als 17 mesos en el cas del rebut del primer semestre del 2006, que es va cobrar el 2 de novembre del 2007. Degut a tot això, les arques de l'Ajuntament rebien menys diners, una situació agreujada per la crisi econòmica.

Però el grup d'ERC a l'oposició no ha fet esperar la seva resposta. En un blog del grup polític han criticat l'acció de l'actual govern. En primer lloc, recorda que un dels membres de l'antic govern -Àngel Ballesté- tan criticat per CiU ara forma part de l'actual govern. Recorden que quan l'actual alcaldessa, Rosa Pujol, era regidora de l'equip de govern que va remodelar el poliesportiu municipal, es va superar en un 54% el pressupost previst. A més, l'acusen d'aprofitar-se de les subvencions aconseguides per ERC per fer la nova llar de jubilats i per desfer la plaça de l'església, "un caprici que té vostè i que no agrada a ningú". D'altra banda, en l'escrit d'aquest blog, els republicans asseguren que la convergent té un edifici en propietat que fins fa tres anys l'arrendava com a solar i que per tant, s'han deixat d'ingressar milers d'euros al consistori. "Sra. Rosa Pujol acostumis a dir la veritat pel bé del poble", continuen.

Per últim, ERC d'Aitona, es pregunta si el regidor del PP, Jaume Izcara, torna a omplir la seva piscina amb l'aigua de la boca del reg municipal. "Per poder criticar la gestió del govern d'ERC, hauria de tenir les mans netes i és evident que vostè no les hi té", asseguren.

Data de Publicació 30 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.