Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Sudanell, Albatàrrec i Gimenells preparen la festa major

  • Sudanell estrenarà plaça nova per la Festa Major
1 fotos

Les festes majors de tardor ja estan a la cantonada. Després de les festes d'estiu, ara li toca el relleu a les del mes d'octubre. És el cas dels pobles de Sudanell, Albatàrrec i Gimenells, que estan preparant un pleg d'activitats pensades per a que des del més petit i fins al més gran disfrutin d'allò més d'aquests dies de celebració.

El tret de sortida el dóna Sudanell. La festa comença el 30 de setembre i s'allarga fins el 4 d'octubre. Dijous ja hi haurà gresca amb el grup de rumba Manolito's Band. Continua La Banda del Coche Rojo i la nit de dj's, De Noche, la Maravella i la Selvatana. També hi haurà pallassos i titelles pels menuts, partits de futbol, les cassoles i el dinar al carrer, tirada de bitlles, missa i sardanes.

Albatàrrec celebra la seva Festa Major del 8 al 12 d'octubre i les activitats programades no són pas poques. Des de correfocs per marcar l'inici de festes passant per gincames, consoles gegants, freestyle, circuit de cars i fins i tot un espectacle piro-musical. Tot això sense deixar de banda les nits de festa per jovent amb dj's, Malafama, Strenos, la xaranga amb Mai Toquem Bé, Faradait i La Banda del Coche Rojo. Els balls de tarda i nit aniran amenitzats per les orquestres Valencia, Metropol i La Principal de la Bisbal. L'animació infantil tampoc hi faltarà.

Del 7 al 10 d'octubre és el torn de Gimenells. Com a plats forts hi haurà la Nit de Joves amb el grup De Noche seguit de l'actuació de la percussió local Ulls de boig i la Matinada de Joves amb Katastrofic-Records. També hi haurà altres activitats com el concurs de postres i els jocs infantils el dissabte. Tot plegat acabarà amb l'actuació teatral amb el grup local Gimernat seguit dels focs artificials que posaran punt i final a la celebració.

Data de Publicació 27 Setembre de 2010
Comentari Article3 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Albatàrrec , Festa Major , Gimenells i Pla de la Font , Sudanell "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.