Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Jutjaran al jove detingut durant la Diada del 2008

1 fotos

Finalment, el jove que fou detingut durant les protestes contra el projecte de Parador Nacional a l'edifici del Roser de Lleida la Diada del 2008 haurà d'afrontar un judici per desobediència el proper 19 d'octubre. Des de la Campanya "Salvem el Roser, Gerard Absolució" valoren positivament la retirada de l'acusació dels delictes d'agressió i injúries al jove, en Gerard, tot i que troben injust que hagi d'afrontar unes immotivades acusacions de desobediència, que poden costar-li fins a dues setmanes d'arrest domiciliari i de 10 a 30 dies de pena multa.

Els joves de la campanya asseguren que "el Gerard participava en una protesta totalment pacífica i l'única actuació fora de lloc fou la càrrega dels Mossos d'Esquadra contra el jove i tothom qui protestava per la conversió del Roser en un Parador Nacional. Ara, tot i que amb una sanció menor, el Gerard s'haurà de continuar enfrontant a un judici polític insostenible i injust per defensar el Roser, edifici històric de la ciutat; la mateixa defensa que lleidatans i lleidatanes han dut a terme en nombroses ocasions, com les 2.000 persones que es van manifestar fa tres anys, o les 2.500 que van signar en contra del projecte en poc menys d'un trimestre".

Paralel·lament, la campanya segueix recollint suport i solidaritat arreu de país, com en els actes previstos per l'11 de setembre, data en què farà tres anys dels fets. El cas serà present en les mobilitzacions de l'Esquerra Independentista i la Campanya té previst realitzar una xerrada aquest divendres a Cervera juntament amb en Jona, un jove que rep acusacions de fins a 8 anys de presó per part de l'Ajuntament de Barcelona per manifestar-se en contra de l'especulació urbanística.

 

Per veure el vídeo dels fets de la campanya "Salvem el Roser, Gerard Absolució", fes clic aquí.

 

Data de Publicació 08 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Lleida , mobilitzacions ciutadanes , Mossos d'Esquadra "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.