Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'aeroport de Lleida-Alguaire registra 42.420 passatgers en els 7 primers mesos

1 fotos

Des de la posada en funcionament el 5 de febrer d'aquest any, l'aeroport de Lleida-Alguaire ha acollit 42.420 passatgers. Aquesta és una xifra molt positiva si tenim en compte que pels primers 12 mesos està previst un volum de 50.000 passatgers. D'aquests 39.606 han volat en vols comercials amb destinació a Mallorca i París amb la companyia Vueling, a Milà i Frankfurt amb Ryanair i a Menorca i Eivissa amb Air Nostrum i 13 vols charters. La resta són 1.510 d'aviació general i tripulació i 1.304 pilots d'aviació general.

De les sis destinacions que han operat la que ha tingut més passatgers ha estat Palma de Mallorca amb 11.406 passatgers, seguida de Frankfurt amb 8.855, en tercer lloc es troba París amb 8.625 i en quart Milà, amb 8.422. És important tenir en compte que Palma i París van començar a operar el més de març, i els vols a Frankfurt i Milà a l'abril.

Durant els mesos d'estiu, l'aeroport ha assolit els 22.573 passatgers. El mes de major activitat ha estat el mes d'agost amb un trànsit de 8.952 viatgers, seguit del mes de juliol amb 6.349 passatgers. Durant aquests dos mesos d'estiu on també hi ha hagut vols a Eivissa i Menorca, han viatjat 721 i 859 passatgers respectivament.

Aquestes xifres s'han assolit gràcies a la major oferta que s'ha produït aquests mesos amb les 6 destinacions funcionant, amb 24 vols setmanals. L'aeroport en aquest set primers mesos ha mogut 9.688 maletes. Les previsions per als primers 12 mesos eren de 50.000 viatgers, previsiblement si es manté el ritme actual es superarà la xifra amb escreix.

Per últim, cal destacar que l'aeroport de Lleida-Alguaire han operat 1.951 vols i les rutes han tingut una mitjana d'entre un 40 i un 60% d'ocupació per vol.

Data de Publicació 06 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " aeroport Lleida-Alguaire "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.