Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Quatre víctimes mortals durant l'operació retorn de les vacances d'estiu

Des del 23 de juny 54 persones han mort a les carreteres catalanes, un 6,9% menys que l'any passat

1 fotos

Fins a quatre persones han perdut la vida en quatre accidents aquest cap de setmana, en el que era l'operació retorn de les vacances d'estiu. El darrer accident mortal ha succeït diumenge al migdia a la N-340 a l'Arboç (Baix Penedès), en què un turisme i una motocicleta han topat per encalç i ha mort el motorista. Un altre accident va tenir lloc la nit de divendres 27 d'agost a la C-25 a Gurb (Osona), en què un turisme i un camió van topar frontalment i la conductora del cotxe i única ocupant va morir. El següent va passar dissabte 28 d'agost al matí, a la C-31 a Siurana (Alta Empordà), una altra col·lisió frontal amb tres turismes implicats va provocar 1 mort, 3 ferits greus i 2 de lleus. El mateix dissabte, un home va morir atropellat a la N-II a Girona.

Amb aquestes 4 víctimes mortals d'aquesta operació tornada de les vacances d'estiu 2010, un total de 54 persones han mort a les carreteres catalanes en 51 sinistres des de l'inici d'aquest estiu 2010, el 23 de juny. Aquestes xifres suposen una reducció del 6,9% en el nombre de morts respecte el mateix període del 2009, quan hi van haver 58 morts. Cal tenir en compte que aquest estiu va registrar un juliol tràgic amb més d'un mort per dia a la xarxa viària de Catalunya, 32 en total.

Entre els 51 sinistres registrats en el període estiuenc d'enguany a la xarxa viària del país hi ha hagut 22 col·lisions frontals i 15 sortides de via. Ambdues tipologies de sinistres concentren el 72,5% del total d'accidents mortals registrats aquest estiu i d'aquesta manera es continua confirmant la tendència de la sinistralitat de l'any passat. Convé recordar que en aquest tipus d'accidents la intervenció del factor humà és determinant i les maniobres antireglamentàries, la velocitat excessiva i les distraccions són els principals desencadenants.

 

Data de Publicació 29 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " accidents , carreteres , Catalunya "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.