Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els jubilats d'Aitona acusen a l'Ajuntament de prendre'ls la festa

En una carta enviada als mitjans, l'associació de jubilats demana al consistori que 'deixin de posar pals a les rodes'

  • Foto d'arxiu del consistori
1 fotos

L'actual equip de govern de l'ajuntament d'Aitona i l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la mateixa localitat no acaben d'entendre's. La setmana passada, ambdues parts feien arribar les respectives notes d'aclariment als mitjans de comunicació entorn a l'organització de la Festa de la Gent Gran.

Tot va començar quan una entitat del poble va demanar les instal·lacions del poliesportiu per organitzar un torneig de 24 hores de Futbol Sala previst pel 22 d'agost. El que ells no sabien és que els jubilats també voldrien disposar del mateix recinte per celebrar la festa el mateix dia. El consistori va cedir el poliesportiu a l'altra entitat esmentada alhora que va organitzar la festa pels jubilats per un altre dia sense consultar-los res, afirmen els pensionistes. Segons la carta de l'associació de jubilats publicada als diaris "La senyora Rosa [alcaldessa] i el senyor Jaume [tinent d'alcalde], sense dir-nos res, van anar casa per casa dels homenatjats, van fer rectificar les plaques que s'entreguen, van parlar amb el càtering, etc. (...) Senyors, així no es fan les coses. Hi ha una frase que diu 'parlant, la gent s'entén'". Després d'aquest incident, els jubilats van decidir no organitzar la festa i deixar-ho a mans del consistori argumentant que "l'ajuntament sempre hi col·laborava i no imposava, que és el que han fet vostès".

Però la carta arriba més lluny. Es poden llegir frases com "només fa cinc mesos que hi són. Si us plau, deixeu de posar pals a les rodes". D'altra banda, acusen el consistori de desviar una subvenció destinada a arreglar la llar per arreglar la plaça: "Pensi com ens devíem sentir. Una cosa que havia costat molt d'aconseguir i quan ja la teníem, vostè l'ha canviat per fer una plaça, que no està en tan males condicions, per què?" diu apel·lant a Rosa Pujol.

Per la seva banda, la corporació municipal lamenta que siguin motius polítics els que "s'hagin interposat en la sana convivència entre l'Ajuntament i aquesta Associació". Finalment, la festa es va celebrar aquest diumenge.

 

Data de Publicació 29 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments , associacions de jubilats "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.