Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Maials estrena un centre de dia

El centre té capacitat per a 20 persones

  • Foto d'arxiu del poble de Maials
1 fotos

Aquest diumenge ha tingut lloc la inauguració del nou Servei d'Atenció Integral a la gent gran en l'Àmbit Rural (SAIAR) "El Tossal", a Maials. Es tracta d'un equipament que funciona com a centre de dia i ofereix atenció assistencial de caràcter ambulatori i a domicili a les persones grans del municipi. El director dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, ha sigut l'encarregat d'inaugurar-lo.

El SAIAR "El Tossal" de Maials té capacitat per a 20 places. El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha subvencionat les obres d'adequació de l'equipament amb una aportació de 32.700 euros.

El Servei d'Atenció Integral a la gent gran en l'Àmbit Rural de Maials forma part d'un pla pilot impulsat pel Departament d'Acció Social i Ciutadania que desenvolupa un nou model d'atenció integral de les persones majors de 65 anys que viuen l'àmbit rural. El programa va dirigit sobretot a aquelles comarques caracteritzades per una baixa densitat demogràfica, amb una elevada taxa d'envelliment, un alt percentatge de municipis petits i dispersos i dificultat per l'obtenció de serveis.

En aquest sentit, gairebé un terç de la població de Maials és major de 65 anys, una realitat que es repeteix a les petites poblacions dels voltants, com Llardecans, Almatret, Alcanó, Alfés o Aspa. El SAIAR "El Tossal" de Maials donarà cobertura a tota la zona del Baix Segrià.

El SAIAR és un equipament amb espais diferenciats per oferir els serveis propis d'un centre de dia i altres zones complementàries per serveis amb caràcter ambulatori i a domicili, en funció de les necessitats dels usuaris i les seves famílies. També ofereix un espai d'acollida i de desenvolupament d'activitats per les persones grans de la zona.

 

Data de Publicació 25 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alfés , associacions de jubilats , equipaments , Generalitat , Maials , pobles Baix Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.