Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Canvien l'enllumenat públic d'Aitona per estalviar energia

2 fotos

L'Ajuntament d'Aitona ha aprovat aquest 22 de juny el projecte "Modernització de l'enllumenat públic destinat a l'estalvi i l'eficiència energètica de la localitat d'Aitona". Aquest consisteix en substituir les actuals llumeneres de les places del municipi per unes altres que estalviïn energia, substituir també els actuals bàculs de la carretera per noves columnes de vuit metres d'alçada amb llumeneres de 150W i per últim, millorar l'enllumenat del carrer Remolins, del carrer l'Església, del Camí de Llardecans i de la Plaça de l'Església.

El projecte en qüestió és un replantejament d'un altre projecte aprovat per l'antic equip de govern el passat mes de març que preveia la substitució de les antigues làmpades de vapor de mercuri per les de vapor de sodi d'alta pressió.

En una inspecció visual, els tècnics van adonar-se de que el canvi ja estava fet i que ja estava plantejat en un projecte que datava de l'any 2000. Encara que les làmpades es trobaven en perfecte estat lumínic, havien sofert deixadesa en el manteniment des d'aleshores, de manera que l'equip de govern ha considerat necessària la modificació de l'actual projecte per a millorar l'enllumenat municipal i adequar l'enllumenat de l'Avinguda 27 de gener i les diferents places de la vila, que encara no s'havien dotat d'un enllumenat adequat per a reduir la contaminació lumínica.

A banda, la transformació del municipi durant aquests deu anys fa necessària una altra actuació que es contempla en el mateix projecte i que preveu accions de manteniment general: neteja de lluminària, substitucions de làmpades, a més de la conseqüent reparació d'elements avariats i l'actualització d'aquests equips d'estalvi energètic amb la tecnologia i el software de gestió actual.

 

Data de Publicació 27 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.