Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

La Diputació de Lleida redueix els sous dels diputats, personal eventual i funcionaris

1 fotos

El ple ordinari de la Diputació de Lleida corresponent al mes de juny que s'ha celebrat aquest divendres al Saló de Plens ha aprovat la reducció salarial dels càrrecs electes, el personal eventual i els funcionaris de la corporació com a mesura d'estalvi en base als criteris i recomanacions emesos des dels Serveis Jurídics de la Federació Catalana de Municipis de Catalunya.

La retribució salarial del president de la Diputació de Lleida es retallarà en un 15%, la dels vicepresidents i els portaveus es reduirà un 10%, als presidents de comissions se'ls aplicarà una retallada del 8% i als diputats amb dedicació exclusiva, un 7%. També es redueix el sou al personal eventual en un 6,39% de mitjana i als funcionaris en un 5%.

D'altra banda, el ple ha aprovat, amb els vots a favor del PP, PSC, UA i CiU i l'abstenció d'ERC, una moció en la que la Diputació de Lleida dóna suport a les iniciatives plantejades per a que l'Administració de l'Estat estableixi un marc comú de regulació en aquelles matèries sobre les que ostenta un títol competencial propi i específic, especialment pel que fa referència a la regulació del vel integral.

La moció també indica que la corporació col·laborarà amb la resta d'administracions públiques en l'impuls d'accions de sensibilització i de formació de tots els col·lectius socials encaminades a garantir el respecte a la dignitat de la dona des dels valors de la plena igualtat i la convivència.

 

Data de Publicació 20 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " crisi econòmica , Diputació Lleida , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.