Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Avui se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang

Enguany la capital que l'acull és Barcelona sota el lema 'Bcn té sang'

  • Foto d'arxiu
1 fotos

Avui tenen lloc diversos actes institucionals i activitats en motiu del Dia Mundial del Donant de Sang que se celebra a Barcelona. "Barcelona Té Sang" és el missatge clau de la capitalitat tot i que el "tenir sang" és obert a totes les ciutats, poblacions, col.lectius o persones individuals que vulguin afegir-se a la campanya de forma solidària.

Les reserves de sang es troben ara mateix a una nivell normal amb recursos per a 8 dies en el conjunt dels grups sanguinis. No obstant, en el B- només hi ha reserves per a dos dies. Cada dia s'utilitzen bosses de sang i per això és tan important que la població no només doni sang, sinó que ho faci periòdicament. Podeu donar-ne a qualsevol unitat mòbil que sovint visiten els pobles del Segrià o al centre fix que el Banc de Sang i Teixits té a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El proper 18 de juny s'instal·larà una unitat mòbil a Torres de Segre i el dia 21 a Soses.

Són molts els que ja ho han fet a través de diferents accions. El FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Real Madrid CF han enregistrat vídeos on llueixen la "tireta blava" i donen suport a la iniciativa de forma solidària amb el missatge "tenim sang, i la donem dins i fora del camp". També els músics han volgut fer seu el "tenir sang" en suport de la campanya des dels escenaris i en un spot. Integrants dels grups Sidonie, Delafé & Las Flores Azules, Standstill i Mendetz han protagonitzat un vídeo on se'ls pot veure donant sang i animant els seus seguidors a fer el mateix. A més, el San Miguel Primavera Sound ha estat el festival oficial de la campanya Barcelona Té Sang, el Circuit de Catalunya també s'ha afegit a la iniciativa amb el proper Gran Premi de Motociclisme i la marca de sabatilles i streetwear MUNICH ha dissenyat una sabatilla exclusiva per a l'ocasió amb els colors de la campanya, vermell i turquesa, que no estarà a la venda i només es pot aconseguir per sorteig al web www.barcelonatesang.org.

Pots consultar les reserves de sang a www.donarsang.cat

 

Data de Publicació 13 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Donació Sang "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.