Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El sindicat de maquinistes de Renfe en vaga durant tres dies

  • Renfe
1 fotos

El sindicat de maquinistes de Renfe, el SEMAF, ha convocat a Barcelona Sants tres jornades de vaga de 24 hores per avui i els propers 5 i 7 de maig, que també han afectat alguns trens amb destinació Lleida, tot i que la majoria corresponen a serveis a la capital. Fins les 11.00 hores, tres treballadors ha secundat la vaga, el que representa un seguiment del 3,44%. Fins aquesta hora, la vaga s'ha desenvolupat sense incidències remarcables i han circulat tots els serveis essencials decretats tant a Rodalies de Catalunya com a Media i Llarga Distància.

Segons un comunicat que ha emès Renfe, aquesta convocatòria de vaga es sustenta en l'exigència per part dels membres de SEMAF residents a l'estació de Sants de disposar de 50 places en el pàrquing subterrani de l'estació, tot i que algunes fonts apunten a que no es tracta tan sols d'això.

Amb motiu d'aquesta convocatòria que afecta la mobilitat habitual dels viatgers, la Conselleria de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento han fixat serveis mínims essencials pels trens de Rodalies, Media Distància i AVE-Llarga Distància. Dels 6 trens Avant diaris que connecten Barcelona, Camp de Tarragona i Lleida, es veu afectat un tren per sentit

- Barcelona (6.10h) - Lleida (7.20h): els viatgers d'aquest tren s'encaminaran al tren Alvia amb sortida a les 7.35h
- Lleida (21.05h) - Barcelona (22.17h): els viatgers d'aquest tren s'encaminaran al tren AVE amb sortida a les 21.24h

Pel que fa els trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat amb origen o destinació Barcelona, s'ofereix una mitja del 72% dels serveis. Per tant, dels 56 serveis AVE que Renfe presta a diari entre la Ciutat Comtal i Madrid, les aturades afecten a la circulació de quatre trens en el trajecte Barcelona-Madrid i tres en el sentit invers. Els viatgers afectats poden viatjar en trens que tenen la seva sortida programada entre 10 i 60 minuts.

Tota la informació està disponible a www.renfe.com i al telèfon 902 320 320. A més, la informació del servei de Rodalies de Catalunya es pot consultar també a rodalies.gencat.cat i al telèfon 902 41 00 41.

 

Data de Publicació 02 Maig de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Renfe , vaga "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.